Robbie Williams Fotókon akkor és most LifeNight énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megházasodott és babája született az egykor nagy nőcsábász és balhés zenész hírében állt Robbie Williamsnek. A sztár most ünnepli harminckilencedik születésnapját.

Robbie a hatalmas sikereit kétségkívül annak köszönheti, hogy romantikus dalaival minden nőről képes még a bugyit is leénekelni. Bár ő manapság már nem szoknyapecérkedik, hiszen tisztes családapa lett: szép feleség és pici baba várja otthon. Évekkel ezelőtt azonban számos híres hölgy ágyában megfordult, és nem kerülték el a komoly alkohol és drogproblémák sem. A lassan negyvenéves úriembernek most úgy tűnik, benőtt a feje lágya. Reméljük is, hiszen odáig vagyunk a dalaiért, és alig várjuk, mikor rukkol elő egy újabb andalító slágerrel. Addig is, amíg várakozunk, mutatunk néhány szexi fotót Robbie-ról a Napi hím oldalon. Hidd el, megéri megnézni őket!

Forrás: Facebook/Robbie Williams
Forrás: Facebook/Robbie Williams

Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is!



10 imádnivaló tipp Valentin-naprahttp://www.life.hu/life/galeria/20130213-last-minute-valentin-napi-ajandek-tippek-noknek-es-ferfiaknak.htmlÁtalakítunk! Viki megtalálta új stílusáthttp://www.life.hu/life/galeria/20130212-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-stylist-viki-megtalalta.htmlItt nyaralnak a hírességekhttp://www.life.hu/life/galeria/20130212-luxusvillak-a-karibszigeteken-sztaroknak-hiressegeknek-mint-kate-middleton.htmlCharlize Theron különleges arcaihttp://www.life.hu/life/galeria/20130212-charlize-theron-szineszno-kulonleges-filmes-arcai.htmlEladott menyasszonyokhttp://www.life.hu/life/galeria/20130211-hazassag-vietnam-es-tajvan-kozott-hazassagkozvetito-cegek-kozremukodesevel-vietnami-noket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.