szerelmes Valentin nap ajándék last minute keksz tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem azok közé a szerencsések közé tartozol, akiknek volt ideje megtervezni az idei Valentin-napot, akkor nézd végig a Life.hu galériáját. Biztosan ráakadsz néhány olyan tippre, melyeket akár órákon belül is könnyedén megvalósíthatsz. Indulhat is a készülődés!

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock
1. Küldj egy csokor virágot a párodnak!

Kezdjük egy közhellyel, ami nem is az. Csajok, ha őszintén magatokba néztek, ki ne örülne egy csokor virágnak ezen a napon? Na ugye! Úgyhogy urak, nyugodtan tessék tárcsázni egy virágboltot, és ha tudjátok, mi a kedvesetek kedvenc virága, küldjetek egy csokrot belőle. Ne felejtsetek el kártyát is rakatni a virágok közé, amire éppen elég néhány kedves, személyes sor.

Forrás: www.stoplookingetcookin.com
Forrás: www.stoplookingetcookin.com
2. Süss Valentin-napi kekszet!

Biztosan minden háztartásban van egy-egy jól bevált kekszrecept. De ha mégsem, keress gyorsan rá a neten, pár perc alatt találni fogsz egy megbízhatót. És hogy mitől lesz Valentin-napi? Az apró kis színes szívecske alakú cukorkáktól, amibe sütés előtt belehempergeted a tésztagolyókat. Aztán Valentin-nap reggelén csempéssz be belőle egy kis dobozkával a kedvesed táskájába, és reménykedj, hogy még aznap megtalálja és jóízűen elmajszolja tízóraira.

Forrás: www.eighteen25.blogspot.hu
Forrás: www.eighteen25.blogspot.hu
3. Süti még egyszer: mogyoróvajas keksz csokiszívvel

Ha nem kapsz sehol szívecskés cukorkákat, akkor egyszerűen csak dobj be a kosárba egy doboz szív alakú csokoládét. Siess haza, még mielőtt a párod hazaérne és süsd meg a kekszet.

Hozzávalók:

1/2 csésze vaj/zsíradék
3/4 csésze mogyoróvaj
1/3 csésze kristálycukor
1/3 csésze barnacukor
1 tojás
2 evőkanál tej
1 teáskanál vaníliakivonat vagy 1 csomag vaníliás cukor
1-1/2 csésze liszt
1 teáskanál szódabikarbóna
egy csipet só
kristálycukor a hempergetéshez

Melegítsd elő a sütőt 190 fokra. Dolgozd össze a vajat és a mogyoróvajat egy nagy keverőtálba. Add hozzá a kétféle cukrot és keverd jól össze, majd rakd hozzá a tojást, tejet, a vaníliát és ezt is jól dolgozd össze. Végül keverd hozzá a lisztet, amiben elkeverted a szódabikarbónát és a sót. Az egészet alaposan dolgozd össze. A tésztából formálj golyókat, hempergesd meg kristálycukorban és rakd őket egy sütőpapírral kibélelt tepsire. Süsd a kekszeket 8-10 percig világosbarnára, majd ha kész, gyorsan nyomj mindegyikre egy-egy csokiszívet. Gyorsan ki kell hűlnie, hogy ne olvadjon el teljesen a csoki, úgyhogy egy kis szellőztetés úgyis jól jön - rakd a kekszeket hűlni az ablakba.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock
4. Tipp lovagoknak

Ha úgy tudod szervezni a munkádat, akkor lepd meg kedvesed azzal, hogy elémész a munkahelyére. Pár szál vörös rózsával várd meg, és vidd el mozizni. Válassz olyan filmet, amit már rég meg szerettetek volna nézni, és ne tiltakozz, ha a párod valami romantikus filmre vágyik. Azért reméljük, hogy a várva várt leányzó nem egy férfikollégával lép ki a munkahelyéről...

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock
5. Vidd el vacsorázni

Bár ez is elég közhelyesnek hangzik, azért biztos sokan örülnek majd egy előre nem tervezett gyertyafényes vacsorának. Ha azonban egyikőtök sem az a romantikus típus (vacsorázni azért biztos szoktatok), akkor válasszatok valami egyszerű helyet, ahol nem fogtok feszengeni.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock
6. Ha nincs "kedvetek" étterembe menni

Nem mindenki engedhet meg magának egy éttermi vacsorát. De ha nincs ellenedre a főzés, sütés, akkor lepd meg a kedvesed egy finom, könnyű vacsorával, amit akár közösen is elkészíthettek. Legalább addig is együtt vagytok.

Forrás: http://celebrationsathomeblog.com
Forrás: http://celebrationsathomeblog.com
7. Valentin-napi szopogatnivalók

Maradjunk az ízes élvezeteknél, és természetesen a csokinál, amit megolvasztva és mondjuk jégkockatartóba csurgatva elkészítheted saját csokinyalókádat. Természetesen hűtés előtt ne felejtsd ki a pálcikát sem, és ha nincs pálcika, vedd elő a kanálkészletet és abba folyasd a finom csokit. Akár karamelladarabokat is mártogathatsz, csak a fantáziád szab határt. Este pedig együtt szopogathatjátok el saját vagy egymás csokinyalókáját.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock
8. Puszi reggel-délben-este

Pusziból sosem elég! Főleg, ha már régóta együtt vagytok, és netán már egy ideje mellőzitek a puszikat. Figyelj oda, és amikor csak eszedbe jut, nyomj egy cuppanóst a párod arcára, nyakára, szemére, fülére, vagy ahova jólesik!

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock
9. Szexi fehérnemű és a garantált buja éjszaka

Nem kell, hogy óriási összegekért új szexi fehérneműt szerezz be, biztosan te is találsz a fiókban olyan darabot, amit ritkán hordasz, mert nem hétköznapokra való, esetleg csinos, de nem annyira kényelmes. Bújj bele Valentin-nap estéjén, sokáig úgysem marad rajtad!

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock
10. Legyetek kettesben!

Semmiféle előkészületet nem igényel és pénzbe sem kerül, egyszerűen csak töltsétek otthon kettesben ezt az estét. Kapcsoljátok ki a telefonotokat, gyújtsatok meg néhány gyertyát, nyissatok ki egy jó bort és élvezzétek az időt, amit együtt tölthettek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.