Légy te is csúnya! Az óriási toka és a malacorr a legújabb őrület

szép arc őrület grimaszolás internet szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt mondják, bárkiből lehet címlaplány, köszönhetően a modern képszerkesztő programoknak. Az interneten azonban ennek az ellenkezőjére törekvő őrület terjed mostanában. Csinos arcú lányok szándékosan vágnak olyan arcot, amitől rettentően csúnyák és felismerhetetlenek lesznek.

A játék lényege, hogy készítened kell magadról egy teljesen normális portréképet, majd minden tehetségedet beleadva vágj olyan csúnya grimaszt, amilyet csak tudsz és azt is fotózd le. Ezután nincs más dolgod, mint feltölteni erre a weboldalra, és máris hozzájárultál te is mások jókedvre derítéséhez. A dolog annyira népszerű, hogy már több mint tízezren töltötték fel vicces és ronda képmásukat, sőt tippeket is adnak egymásnak, hogy például hogyan tudsz igazán nagy és többszörösen redőzött tokát csinálni magadnak. A legújabb őrület már nemcsak a szép lányok, hanem fiúk és párok körében is igen népszerű. Íme válogatásunk pár igen jól sikerült darabról.

/1303/Sz_p_201331112047

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.