Született feleségek Fotókon akkor és most Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria a napokban ünnepli 38. születésnapját.

A gyönyörű színésznő sokáig kimondottan csúnyának tartotta magát, hiszen szőke hajú, kék szemű nővérei közül mindig is kilógott barna bőrével és hajával. Talán épp emiatt sokáig fel sem merült benne, hogy színészkedésre adja a fejét. Egyetemre jelentkezett, ahol kineziológiából szerzett diplomát. A fordulópontot egy szülővárosában, Texasban megrendezett szépségverseny jelentette számára, amelyet a 23 éves lány meg is nyert. Eva ezután nem sokkal Los Angelesben találta magát, ahol igazán csak harmincévesen, "Született feleség"-ként indult be színészi karrierje. Óriási vonzerejének köszönhetően évről évre megválasztják a legszexisebb nőnek, a férfiak pedig egyszerűen bolondulnak utána. Bár mostanában egy picit felszedett a pocakjára, de még így is dögös a filmsztár. Eva - túl két házasságon - jelenleg a szingliélet örömeit élvezi, nemrég Rio de Janeiróban töltött el néhány feledhetetlen napot. Boldog születésnapot kívánunk!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő 10 éve és ma

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.