Goldie Hawn színész Fotókon akkor és most együttélés Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepli születésnapját a filmes szakma egyik veteránja.

Kurt Russell igazi veteránnak számít a filmes szakmában. Karrierjét 11 éves korában kezdte Elvis Presley egyik musicalében (a legendás zenész karaktere egyébként később többször is előbukkant Russell alakításai során), később pedig egy sorozatban is feltűnt két epizód erejéig. Színészi karrierje mellett a baseballban is kiemelkedő eredményeket ért el, amit egy karsérülés miatt kénytelen volt abbahagyni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Golden Globe-díjas színész négy évig volt Season Hubley férje, évtizedek óta pedig Goldie Hawn színésznő kedvese. A pár a Swing Shift című film forgatásán melegedett össze - itt megnézheted a huszonöt évvel ezelőtti képsorokat. Sosem házasodtak össze, mert saját bevallásuk szerint így is pompásan érzik magukat együtt. A színésznő előző házasságából született gyermekeivel, Oliver és Kate Hudsonnal Russell olyannyira remek viszonyban van, hogy apjukként ismerik el a színészt. Boldog születésnapot kívánunk!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Mádai Vivien - Élet a válás utánhttp://www.life.hu/life/galeria/20130313-madai-vivien-interju.htmlÁtalakítunk! Bernadett új életéhez új külsőt kapotthttp://www.life.hu/life/galeria/atalakitunk/20130312-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlAlicia Keys új álomotthonahttp://www.life.hu/life/galeria/20130309-alicia-keys-enekesno-hazat-vasarolt-eddie-murphy-szinesztol-englewoodban.htmlAz első szombat esti pörgések és forgásokhttp://www.life.hu/life/galeria/20130310-a-szombat-esti-laz-tancosainak-elso-szereplese-ahol-tancolt-toth.htmlÍgy néz ki a 73 éves Chuck Norrishttp://www.life.hu/life/galeria/20130308-fotokon-akkor-es-most-chuck-norris-a-walker-a-texasi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.