modellkedés Fotókon akkor és most LifeNight Charlize Theron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlize Theron az egyik leggyönyörűbb hollywoodi színésznő. A szőkeség 18 éves korában is álomszép fiatal nő volt.

Forrás: Seventeen Magazine, AFP
Forrás: Seventeen Magazine, AFP

Charlize Theronnak kemény gyermekkora volt - de ez sosem látszott a szőkeség külsején. A Daily Mail szerint a színésznő 18 éves lehetett, amikor a népszerű Seventeen magazin számára pózolt. Manapság, húsz évvel később a dél-afrikai sztár még mindig a topon van, és a csodás genetikának köszönheti azt is, hogy plasztikai műtétek nélkül is tartja a formáját. "Biztos vagyok benne, hogy vannak nők, akiknek nem kell folyton a súlyuk miatt aggodalmaskodniuk. Sajnos én nem tartozom közéjük. Rengeteget edzek és rendszeresen túrázom, sokszor az édesanyám is velem tart" - mesélte a szépség a Vogue magazinnak. A színésznőről készült még több fiatalkori képet itt nézheted meg.

Forrás: David Sandison
Forrás: David Sandison

Dupla dinamitok a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20130318-super-tv2-nagy-duett-musoranak-hatodik-adasa-gesztesi-karoly-liptai.htmlByeAlex őszinténhttp://www.life.hu/life/galeria/20130316-byealex-az-eurovizios-dalfesztival-magyar-induloja-a-dal-verseny-gyoztese.html62 évesen is nagyszerűen fest Kurt Russellhttp://www.life.hu/life/galeria/20130314-fotokon-akkor-es-most-kurt-russel-szinesz-goldie-hawn-szineszno.htmlRút kiskacsának tartotta magát Eva Longoriahttp://www.life.hu/life/galeria/20130314-fotokon-akkor-es-most-eva-longoria-szineszno-a-szuletett-felesegek.htmlMagyaros trendek hazai tervezőktőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130315-divat-a-magyaros-trend-a-hazai-tervezok-koreben.html

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.