Akiktől elalélunk: a legjobb pasik a mozivásznon

Brad Pitt a nap cikke Ryan Gosling szexi film Viggo Mortensen mozi szórakozás Johnny Depp Tom Hardy Heath Ledger Javier Bardem pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van úgy, hogy egyáltalán nem tartunk vonzónak egy színészt, de a szerep, amiben látjuk, egyszerűen lehengerlő. Ti melyik filmes szépfiútól olvadoztok? A Life.hu megmutatja a kedvenceit - szuperhősök és James Bond nélkül. Jó lapozgatást!

Forrás: AFP
Forrás: AFP
1. Tyler Durden - Harcosok klubja

Brad Pitt olyat alakított 1999-ben David Fincher filmjében, hogy azon nyomban a pasik is megértették, miért hevernek a szőke színész lábai előtt nők milliói. Durden igazi rosszfiú, és pont ez az, amiért odáig vagyunk érte. Annak ellenére, hogy cseppet sem az a romantikus fajta, a karakter igazán izgalmas és érdekes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
2. Jack Sparrow - A Karib-tenger kalózai

Melyik hölgy ne akarná, hogy fogságba ejtse egy olyan szexi kalóz, amilyen Johnny Depp volt a Karib-tenger kalózaiban? 2004-ben az egész világ Sparrow kapitány-lázban égett, és mindannyian álmodoztunk arról, hogy milyen lenne egy lakatlan szigeten rumot kortyolgatni a hosszú hajú, nagyszájú kalózzal - akinek még humora is van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
3. A Sofőr - Drive

Az utóbbi idők legemlékezetesebb magányos hőse vitathatatlanul Ryan Gosling volt a zseniális moziban, 2011-ben. A visszafogott, magának való férfi karaktere vonzó a nők számára, hiszen ezernyi titkot rejt magában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
4. Aragorn - A Gyűrűk Ura

A kedvenc férfikaraktereink közül minden bizonnyal Aragorn a legromantikusabb, de mindezt képes úgy tenni, hogy még véletlenül sem csöpög le a vászonról. Vágyakozik a szíve hölgyére, de számára a haza és a népe mindennél fontosabb. Erős és józan hős, aki még a legnagyobb gonoszt is képes legyőzni. Imádjuk őt és persze a színészt, Viggo Mortensent is!

Forrás: www.rottentomatoes.com
Forrás: www.rottentomatoes.com
5. Eames - Eredet

A nagy sikerű filmben Tom Hardy alakítja Eamest, a vagány és kedves úriembert, aki ráadásul intelligens és vicces is. Kell ennél több?

Forrás: AFP
Forrás: AFP
6. Patrick Verona - 10 dolog, amit utálok benned

Heath Ledgert sajnos már nem láthatjuk több filmben - 1999-ben azonban odáig voltunk a végtelenül laza gimnazistáért. Patrick utálja a konvenciókat, bukik az őszinteségre, és semmi megjátszás sincs benne. A tinifilmben ő volt a legjobb dolog, úgy pedig senki nem tudja énekelni az I Love You Babyt, mint ő a lelátón...

Forrás: AFP
Forrás: AFP
7. Juan Antonio Gonzalo - Vicky Cristina Barcelona

Javier Bardem a legutóbbi Bond-filmben igazán visszataszító volt, de Juan Antonióként odáig voltunk érte. A spanyol szívtipróhoz nagyon passzolt a szerepe: a nőimádó férfi úgy tudott udvarolni, mint senki, és olyan szemtelenül és izgatóan invitálta szexre Scarlett Johanssont és Rebecca Hallt, hogy legszívesebben mi is beszálltunk volna a játékba...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.