műsorvezető Lolamesék DTK Show Fotókon akkor és most újságíró LifeNight D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezető nemrég a közösségi oldalán mutatta meg kislánykori képét.

A kaposvári születésű D. Tóth Kriszta sokáig szülész-nőgyógyász szeretett volna lenni. Tizenhat évesen egy ösztöndíj elnyerésével egy egész nyarat tölthetett Amerikában, ami teljesen a hatása alá vonta a fiatal lányt. Ekkor határozta el végérvényesen, hogy újságíró lesz. Hogy milyen jól döntött, azt mára számtalan díj és szakmai elismerés bizonyítja. Kriszta nemrég műsorvezetőként is kipróbálhatta magát, a Lolamesék mellett pedig most egy másik könyv írásába fogott bele. Sikerei azonban nem vakítják el, saját bevallása szerint családjára a legbüszkébb és arra, hogy megtalálta az egyensúlyt a karrier és az otthon között.

Forrás: Facebook/D. Tóth Kriszta, DTK Show
Forrás: Facebook/D. Tóth Kriszta, DTK Show

Nyertesként sem mindig könnyű - beszélgetés Cseke Katinkávalhttp://www.life.hu/life/galeria/20130410-cseke-katinka-a-nagy-duett-nyertese-es-a-joban-rosszban.htmlÁtalakítunk! Elképesztően szexi nő lett Laurábólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130410-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-stylist-elkepesztoen-szexi.htmlRévbe ért a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130405-fotokon-akkor-es-most-cynthia-nixon-a-szex-es-new.htmlRussell Crowe-n nem fog az időhttp://www.life.hu/life/galeria/20130404-fotokon-akkor-es-most-russell-crowe-oscardijas-es-golden-globedijas.htmlBoldog születésnapot, Jackie Chan!http://www.life.hu/life/galeria/20130404-fotokon-akkor-es-most-jackie-chan-karatemuvesz-a-reszeges-karatemester.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.