Oscar-díj Sok hűhó semmiért színésznő Fotókon akkor és most Nanny McPhee és a Nagy Bumm Golden Globe-díj Emma Thompson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig bolondulnak a férfiak Emma Thompsonért, aki a napokban ünnepli 54. születésnapját.

A londoni születésű Emma Thompson már kislánykorától a színészet felé kacsingatott. Nem is olyan meglepő ez, hiszen igazi művészcsaládba született. A fiatal lány érdeklődését ez a közeg nagyban meghatározta, saját bevallása szerint nem tudta elképzelni, hogy ne szakmabeli legyen a párja. Bár első házassága válással végződött, úgy tűnik, másodjára jobban választott. Greg Wise ugyan 7 évvel fiatalabb a színésznőnél, Emma Thompson azonban bebizonyította: egy idősebb nő is lehet nagyon vonzó. Sikerei ellenére megőrizte egyszerűségét és természetességét, átlagos külseje ellenére pedig férfiak milliói rajonganak a színésznőért humora és egyedi jelleme miatt.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.