színésznő Uma Thurman Fotókon akkor és most Ponyvaregény LifeNight Kill Bill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ponyvaregény sztárja a napokban ünnepli 43. születésnapját.

Uma Thurman már kislánykorában elhatározta: belőle bizony színésznő lesz. Hiába próbálta lebeszélni édesanyja, aki tudott egyet és mást a showbizniszről, hiába terelgette más irányba, Uma kitartott elképzelése mellett. És láss csodát, mindössze 16 éves volt, amikor megkapta első nagyképernyős szerepét. Közel harminc év után Uma túl van több filmszerepen és egy Golden Globe-díjon is, magánélete azonban kevésbé alakult olyan simán, mint karrierje. Kétszer volt házas, második férjétől pedig két gyermeke született. Jelenleg Arpas Bussonal él, akivel együtt nevelik közös kislányukat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Vad kislány volt Michelle Pfeifferhttp://www.life.hu/life/galeria/20130425-fotokon-akkor-es-most-michelle-pfeiffer-a-batman-visszater-szinesznoje.htmlPenélope Cruz férje lelki társahttp://www.life.hu/life/galeria/20130425-fotokon-akkor-es-most-penelope-cruz-spanyol-szineszno-a-vicky.htmlBetegeskedő kislány volt Jessica Albahttp://www.life.hu/life/galeria/20130425-lifenight-jessica-alba-a-honey-cimu-film-szinesznoje-betegeskedo-kislany.htmlGombolkozz és cipzárazz - Különös testfestésekhttp://www.life.hu/life/galeria/20130424-gombokat-cipzarokat-es-kapcsolokat-festett-a-japan-muvesz-modelljei-borere.htmlMindenkinek van a világon egy hasonmásahttp://www.life.hu/life/galeria/20130425-mindenkinek-van-a-vilagon-egy-hasonmasa-ikreknek-neznek-ki-az.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.