Válása óta nem szexelt a Jóbarátok sztárja

2013.06.16. 9:33

A Jóbarátok sztárja, Courteney Cox a napokban ünnepli 49. születésnapját.

A Jóbarátok egykori színésznőjére középiskolai osztálytársai úgy emlékeznek vissza, mint egy csendes, jótanuló lányra. Ha azonban megszólalt, gyakran kiabált és túl gyorsan beszélt. A félénk lány később dolgozott az iskola mellett, így az összegyűjtött pénzéből vette meg élete első autóját.

Forrás: Northfoto, AFP

Az érettségi után egy évig építészetet hallgatott, ekkor azonban már egyre erősödött benne a vágy a színészet iránt. Filmes karrierjét modellmunkák előzték meg: reklámozott arckrémet és kozmetikumokat is. Ő volt az, aki a tévé képernyőjén először beszélt nyíltan a menstruációról - egy tamponreklám keretein belül. Courteney a Sikoly című film forgatásán ismerkedett meg későbbi férjével, David Arquette-tel, akitől kislánya, Coco született. A férfitől 11 év együttlét után vált el. Egy régebbi nyilatkozata szerint azóta nem is szexelt senkivel, elmondása alapján ugyanis még úgy érzi, nem áll készen egy új kapcsolatra.

 

Forrás: AFPKövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!

 
Egy reklám kedvéért hizlaltak fel egy kislánythttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130611-egy-reklam-kedveert-hizlaltak-fel-egy-kislanyt.html Sírsz a reklámokon? Érzelmi manipulátorokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130418-te-is-sirsz-a-reklamon-dalok-filmek-illatok-amelyek.html Élettelen modellek a reklámokban (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130327-bizarr-fotok-halott-modellek-a-divatmarkak-reklamfotoin.html Katie Holmes félmeztelenül reklámoz ékszerthttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130315-katie-holmes-szineszno-felmeztelenul-reklamoz-ekszert.html Betiltották Keira Knightley reklámfilmjéthttp://www.life.hu/szorakozz/20130214-betiltottak-keira-knightley-angol-szineszno-reklamfilmjet-szexualis-tulfutottsege-miatt.html Pizzázni ment, színésznő lett Natalie Portmanhttp://www.life.hu/life/galeria/20130611-fotokon-akkor-es-most-natalie-portman-szineszno-a-fekete-hattyu.html Furcsa hangokat adott ki Johnny Depphttp://www.life.hu/life/galeria/20130610-fotokon-akkor-es-most-johnny-depp-szinesz-a-karibtenger-kalozai.html Majdnem pornós lett Kanye Westhttp://www.life.hu/life/galeria/20130606-fotokon-akkor-es-most-kanye-west-rapper-es-producer-kim.html Rusnya céda lett Madonnahttp://www.life.hu/life/galeria/20130605-celebek-kinos-fotoi-a-kozossegi-oldalon-madonna-enekesno-kim-kardashian.html
Courteney CoxszínésznőFotókon akkor és mostJóbarátok