Elvesztette fiatalkori báját Selma Blair

2013.06.23. 12:53

Az Édes kis semmiség színésznője a napokban ünnepli 41. születésnapját.

Selma Blair a szemünk előtt cseperedett hamvas tinédzserből érett nővé. A Kegyetlen játékok és a Doktor Szöszi színésznőjét azonban mégsem elsősorban a filmek világa vonzotta, amikor a diploma megszerzését követően New Yorkba költözött. "Fotós vagy színésznő akartam lenni. Amelyik előbb bejön" - árulta el egy korábbi interjújában. A sztárt bíró édesanyja - aki egyedül nevelte három testvérével együtt - igen szigorúan fogta, ennek ellenére mindig is hitt lányában, hogy megállja a helyét az életben. A Pokolfajzat színésznője mögött kemény évek állnak, melyek sajnos külsején is nyomot hagytak. Két év házasság után elvált a divattervező Jason Bleicktől, így jelenleg egyedül neveli kisfiát, Arthurt.

Forrás: AFP
Selma Blair közel 10 évvel ezelőtt és 2013-ban

Forrás: AFPKövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Így lett szexszimbólum a szende lánybólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130619-fotokon-akkor-es-most-nicole-kidman-szineszno-az-orak-moulin.html Rita Ora vadóc és szexi!http://www.life.hu/life/galeria/20130620-rita-ora-a-nemet-interview-magazin-fotoin.html Ez aztán a kutyaélet! - Luxushotel ebeknekhttp://www.life.hu/life/galeria/20130619-luxushotel-kutyaknak-hollywoodban-es-new-yorkban.html Átalakít a Jónő Team: Reni újra magassarkúban hódíthathttp://www.life.hu/life/galeria/atalakitunk/20130618-atalakit-a-jono-team-es-takacs-nora-reni-ujra-magassarkuban.html Boldog születésnapot, Sir Paul McCartney!http://www.life.hu/life/galeria/20130617-fotokon-akkor-es-most-paul-mccartney-enekes-zenesz-dalszovegiro-a.html Trendi papucsok a nyárrahttp://www.life.hu/life/galeria/20130617-trendi-papucsok-a-nyarra.html Elképesztő habcsodák kávéimádóknakhttp://www.life.hu/life/galeria/20130617-elkepeszto-habcsodak-kaveimadoknak-kazuki-yamamoto-japan-kapucsino-dizajnertol.html
Selma BlairszínésznőDoktor SzösziKegyetlen játékokFotókon akkor és most