Pufiból jóképű pasi lett a vígjátéksztár

2013.06.25. 19:34

A Lódító hódító és a Lepattintva című vígjátékok sztárja, Jonah Hill elképesztő változáson ment át az utóbbi pár évben.

Emlékeztek még a Superbad csetlő-botló főszereplőjére? Míg a filmben a Jonah Hill által megformált Sethnek meggyűlik a baja a nőkkel (és a szexszel), ezt most már aligha hisszük el róla - látva a színész mostani fotóit.

Forrás: AFP
Jonah Hill 2006-ban, 2011-ben és 2013-ban

A 29 éves színész hatalmas változáson esett át az elmúlt pár évben, és szinte alig ismerünk rá. A Los Angeles-i születésű vígjátéksztár igazán kreatív légkörben nevelkedett: édesapja a Guns N' Rosesszal dolgozott együtt, édesanyja pedig jelmeztervezőként tevékenykedett. Maga Jonah sokáig az írói hivatással kacérkodott - a Simpson család című rajzfilmjében, illetve a Saturday Night Live showműsorának írógárdájában szeretett volna dolgozni. Végül New York felé vette az irányt, ahol az írás mellett már a színészetbe is belekóstolt.

Forrás: AFPKövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Rita Ora vadóc és szexihttp://www.life.hu/life/galeria/20130620-rita-ora-a-nemet-interview-magazin-fotoin.html Pikáns fotók a szexi fehérneműmodellrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130613-pikans-fotok-doutzen-kroes-szexi-victorias-secret-fehernemumodellrol-a-vogue.html Ördög Nóra macskanőnek öltözött - szexi fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130612-ordog-nora-musorvezeto-szexi-macskanokent-pozol-ferje-nanasi-pal-fotos.html Félmeztelenül izmozott a rapper - szexi fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130611-daddy-rapper-meztelen-felsotestet-es-izmait-mutogatta-instagram-oldalan.html Szexi tornásznőért hagyja el a feleségét Putyin?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20130609-vlagyimir-putyin-oroszorszag-elnoke-valoszinuleg-alina-kabajeva-tornasznoert-hagyja-el.html Fehérneműmániás a szexi világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20130606-lifenight-jessica-lowndess-a-beverly-hills-90210-szinesznoje-odavan-a.html
Jonah HillFelkoppintvaSuperbad, avagy miért ciki a szex?színészvígjátékLifeNightFotókon akkor és most