34 évvel fiatalabb férfit szeretett az isteni Lollo

2013.07.06. 16:35

Az ötvenes évek szexszimbóluma a napokban ünnepli 85. születésnapját.

A legendás szépségű színésznő mindössze hároméves volt, amikor megválasztották Olaszország legszebb gyerekének. Gina Lollobrigidának azonban nem volt felhőtlen a fiatalkora. A gyárat, ahol édesapja dolgozott, a világháború alatt lebombázták, így a család elköltözött a szülőfaluból, Subiacóból egy egyszobás lakásba, ahol öten éltek együtt. A fiatal lány, hogy pénzhez juthasson, rajzait árulta és modellkedni kezdett. "Soha életemben nem kaptam ajándékot" - mesélte később a színésznő.

Forrás: AFP
Kattints a képre, és nézd meg a fiatal Ginát is!

Az olasz díva eleinte művészi tehetségét akarta kamatoztatni, ám céljai az 1947-es olasz szépségverseny után egészen új fordulatot vettek. A filmes ajánlatok előbb-utóbb megtalálták, a rendezők pedig később is előszeretettel szerepeltették a vásznon kivételes szépsége miatt. Gina Lollobrigida függetlenség iránti vágya legendás, saját bevallása szerint sosem engedné át az irányítást a férfinak. Nemrég azonban mégis megtörtént: volt szerelme, a 44 éves Javier Rigau házasságot kötött vele a tudta nélkül. A díva nem hagyta annyiban, állítása szerint csak a vagyonát szeretné magáénak tudni a férfi.

Forrás: AFPKövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Híres festmények és sztárhasonmásaikhttp://www.life.hu/life/galeria/20130703-sztarok-akik-hasonlitanak-egy-festmenyre-kate-hudson-maggie-gyllenhaal-chris.html A meztelen kismamák szépségehttp://www.life.hu/life/galeria/20130703-meztelen-noket-fotozott-jade-beall-az-anyak-szepseget-hangsulyozva.html Átalakít a Jónő Team: Szexi díva lett Katalinbólhttp://www.life.hu/life/galeria/atalakitunk/20130702-atalakit-a-jono-team-es-takacs-nora-szexi-diva-lett.html Szegénységben nőtt fel Tobey Maguirehttp://www.life.hu/life/galeria/20130628-fotokon-akkor-es-most-tobey-maguire-szinesz-a-nagy-gatsby.html
Gina LollobrigidaszínésznődívaszexszimbólumFotókon akkor és most