Gátlásos kisgyerek volt Robin Williams

2013.07.22. 18:10

A vígjátéksztár a napokban ünnepli 62. születésnapját.

Bár ma már nehéz elhinni a vígjátékok sztárjáról, Robin Williams saját bevallása szerint gátlásos és csendes kisgyerek volt. A Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van színészének humora azonban már egész korán megmutatkozott. Habár két mostohatestvére is volt, az egyedüli gyerekként felnövő fiú komédiásokat utánzott, ezzel szórakoztatta magát és olykor a környezetét is.

Forrás: AFP
Robin1988-ban és 2013-ban

Humorával a gimnáziumban is igen nagy népszerűségre tett szert. Érettségi után tanárai és diáktársai is az egyik legígéretesebb tehetségnek tartották Robin Williamst, aki a tévések figyelmét egyszemélyes előadásaival hívta fel magára, melyeket San Francisco és Los Angeles szórakozóhelyein tartott.
A mókamester ma sem pihen, legutóbb Kim Kardashian virágmintás ruháját gúnyolta ki a maga csipkelődős módján. Hogy mi jót nevettünk, az biztos, de vajon a celeblány mit szólhatott a megjegyzéshez?

Forrás: AFPKövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Cuki kisgyerek volt a dalai lámahttp://www.life.hu/life/galeria/20130708-fotok-tendzin-gyaco-14-dalai-lama-eletebol.html Példaértékű kapcsolatban él a színészhttp://www.life.hu/life/galeria/20130705-fotokon-akkor-es-most-kevin-bacon-szinesz-a-lelek-utja.html Híres festmények és sztárhasonmásaikhttp://www.life.hu/life/galeria/20130703-sztarok-akik-hasonlitanak-egy-festmenyre-kate-hudson-maggie-gyllenhaal-chris.html 34 évvel fiatalabb férfit szeretett az isteni Lollohttp://www.life.hu/life/galeria/20130704-fotokon-akkor-es-most-gina-lollobrigida-szineszno-az-otvenes-evek.html Adj egy csókot! - Így szeretnek a sztárokhttp://www.life.hu/life/galeria/20130705-a-csok-vilagnapja-julius-6an-van-fotokon-mutatjuk-hogyan-csokoloznak.html
Robin WilliamsHolt költők társaságaÉjszaka a múzeumbanMrs. Doubtfire - Apa csak egy vanszínészFotókon akkor és mostEgy úr az űrből