Zárkózott kislány volt Diane Kruger

2013.07.13. 11:38

A gyönyörű színésznő a napokban ünnepli 37. születésnapját.

Ha ma ránézünk Diane Krugerre, elhisszük, hogy neki aztán tényleg minden sikerült. Sikeres modell és színésznő, hat éve egy párt alkot a sorozatszínész Joshua Jacksonnal. Ráadásul kiváló ízlése miatt ő Hollywood egyik ügyeletes stílusikonja. Hiába, aki Karl Lagerfeld legjobb barátja...
Nem volt azonban mindig ennyire csillogó a német származású színésznő élete. Diane Kruger korábban őszintén beszélt nem éppen felhőtlen gyermekkoráról. Édesapjának ugyanis meggyűlt a baja az alkohollal, a Trója színésznője pedig zárkózott és dühös kisgyerek volt. Visszaemlékezése alapján ezen tulajdonságain sokat javított a balett, ami által kifejezhette érzelmeit.

Forrás: AFP
Diane 2003-ban és 2013-ban

Bár balerina nem lett, ma Hollywood egyik legbájosabb színésznőjeként tartják számon Diane-t, akinek lehetséges, hogy a közeljövőben bekötik a fejét.

Forrás: AFPKövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Példaértékű kapcsolatban él a színészhttp://www.life.hu/life/galeria/20130705-fotokon-akkor-es-most-kevin-bacon-szinesz-a-lelek-utja.html Híres festmények és sztárhasonmásaikhttp://www.life.hu/life/galeria/20130703-sztarok-akik-hasonlitanak-egy-festmenyre-kate-hudson-maggie-gyllenhaal-chris.html Még több orgazmust és szeretetet! - Budapest Pride 2013http://www.life.hu/life/galeria/20130707-meg-tobb-orgazmust-es-szeretetet-budapest-pride-2013.html 34 évvel fiatalabb férfit szeretett az isteni Lollohttp://www.life.hu/life/galeria/20130704-fotokon-akkor-es-most-gina-lollobrigida-szineszno-az-otvenes-evek.html Adj egy csókot! - Így szeretnek a sztárokhttp://www.life.hu/life/galeria/20130705-a-csok-vilagnapja-julius-6an-van-fotokon-mutatjuk-hogyan-csokoloznak.html
Diane KrugerStar TrekszínésznőmodellA burokFotókon akkor és most