színésznő Nyári Diána Fotókon akkor és most Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemünk előtt alakult át bájos kislányból gyönyörű fiatal nővé Nyári Diána, a Barátok közt Holman Hannája.

A győri születésű Nyári Diána mindössze 16 éves volt, amikor az egyik legnézettebb sorozatba került Holman Hanna szerepébe. A göndör hajú lány fürtjei a régiek, azóta azonban egy egész ország ismerte meg a lassan felnőtt nővé érett Diána nevét. A most 19 éves lány idén szerezte meg érettségi vizsgáját, jövőbeli tervei között pedig már nem csak a színészkedés szerepel: egy korábbi interjújában elárulta, edzői képesítést szeretne szerezni.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

A többi fotóért kattints ide!

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Így festett kétévesen a szupermodellhttp://www.life.hu/life/galeria/20130712-fotokon-akkor-es-most-a-bundchen-noverek-gisele-bundchen-modell.html22 évvel fiatalabb nejével boldog Harrison Fordhttp://www.life.hu/life/galeria/20130711-fotokon-akkor-es-most-harrison-ford-az-indiana-jones-es.htmlZárkózott kislány volt Diane Krugerhttp://www.life.hu/life/galeria/20130711-fotokon-akkor-es-most-diane-kruger-modell-es-szineszno-a.htmlÉdes kislány volt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130710-fotokon-akkor-es-most-munkacsy-kata-szineszno-a-baratok-kozt.htmlSzegénységben nőtt fel Selena Gomezhttp://www.life.hu/life/galeria/20130710-fotokon-akkor-es-most-selena-gomez-enekesno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.