Cuki baba volt a Barátok közt sztárja

2013.07.26. 18:34

Korábban nem látott gyermekkori képeket mutatunk Pataki Szilviről, a Barátok közt Bárány Enikőjéről.

Komoly színházi múlt áll a Barátok közt fiatal szereplője mögött. Pataki Szilvi musical színésznek tanult, később pedig a József Attila Színház tagjaként került az ország egyik legnépszerűbb sorozatába, ahol immár a rakoncátlan Szabó ikrek nagynénjét, Bárány Enikőt alakítja. A Barátok közt sztárjának azonban nemcsak a karriere ível felfelé: egy éve ismerte meg nála idősebb szerelmét, aki pár hónapja megkérte a 24 éves lány kezét.

Forrás: RTL Klub
A többi cuki fotóért kattints ide!

Forrás: AFPKövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Gátlásos kisgyerek volt Robin Williamshttp://www.life.hu/life/galeria/20130708-fotokon-akkor-es-most-robin-williams-szinesz-vigjateksztar-holt-koltok.html Cuki kisgyerek volt a dalai lámahttp://www.life.hu/life/galeria/20130708-fotok-tendzin-gyaco-14-dalai-lama-eletebol.html Példaértékű kapcsolatban él a színészhttp://www.life.hu/life/galeria/20130705-fotokon-akkor-es-most-kevin-bacon-szinesz-a-lelek-utja.html 34 évvel fiatalabb férfit szeretett az isteni Lollohttp://www.life.hu/life/galeria/20130704-fotokon-akkor-es-most-gina-lollobrigida-szineszno-az-otvenes-evek.html Adj egy csókot! - Így szeretnek a sztárokhttp://www.life.hu/life/galeria/20130705-a-csok-vilagnapja-julius-6an-van-fotokon-mutatjuk-hogyan-csokoloznak.html
Pataki SzilviaBarátok köztszínésznőFotókon akkor és most