Fotókon akkor és most Mick Jagger The Rolling Stones énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Rolling Stones frontembere a napokban ünnepli 70. születésnapját.

Kitűnő tanuló volt, ráadásul a középiskola elvégzése után tárt karokkal várták a fiatal ösztöndíjas Mick Jaggert a főiskolán, akit úgy neveltek, hogy tanárként dolgozó édesapja nyomdokaiba lépjen. A The Rolling Stones frontembere azonban más utat választott magának. A sztár, aki a templomi kórusban énekelt, kiskorától kezdve imádta a zenét, mind hallgatni, mind pedig művelni - annak ellenére, hogy sohasem tanulta.

Magánélete nem éppen botrányoktól mentes. Összesen hét gyermeke született négy nőtől, és egy igazi rocksztárhoz méltóan állítólag több mint négyezer hölgy (és néhány férfi is) fordult meg az ágyában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jagger 1967-ben és 2013-ban

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.