Nem volt mintaapa Martin Sheen

2013.08.03. 16:05

A színészdinasztia feje a napokban ünnepli 73. születésnapját.

"Ha nem lett volna belőlem színész, azt hiszem, elvesztem volna" - vallotta be egy korábbi interjújában a Golden Globe-díjas színész. Amióta az eszét tudja, Ramón Estévez, ismertebb nevén Martin Sheen mindig is erre a pályára készült. 18 évesen fogta magát, és egy buszjegyre elég pénzzel New Yorkba ment, hogy megvalósíthassa álmait és maga mögött hagyja a szegénységet, amelybe beleszületett. Ezzel népes családjának is búcsút intett: összesen 10-en voltak testvérek, akik közül az Apokalipszis most című film sztárja a hetedik gyermek volt.

Forrás: AFP
Martin Sheen 2013-ban és 1974-ben

Bár filmes karrierje felfelé ívelt, úgy tűnik, Sheen családapaként kevésbé teljesít jól. A színészről megjelent életrajzi könyvben szó esik alkoholproblémáiról és fiának, Charlie Sheennek adott jó néhány brutális pofonról is. "Szívesen kitörölném az életemből azt a fejezetet" - kommentálta múltját A 22-es csapdájának sztárja.

Forrás: AFPKövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retro? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Így festett gyerekként a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130715-fotokon-akkor-es-most-nyari-diana-szineszno-baratok-kozt.html Szűzen ment férjhez Lisa Kudrowhttp://www.life.hu/life/galeria/20130716-fotokon-akkor-es-most-lisa-kudrow-szineszno-a-jobaratok-sorozat.html Több ezer nővel feküdt le Mick Jaggerhttp://www.life.hu/life/galeria/20130716-fotokon-akkor-es-most-mick-jagger-enekes-a-the-rolling.html Szegénységben nőtt fel Selena Gomezhttp://www.life.hu/life/galeria/20130710-fotokon-akkor-es-most-selena-gomez-enekesno.html Ilyen apuka lesz Vilmos herceghttp://www.life.hu/life/galeria/20130722-vilmos-cambridgei-herceg-apa-lesz.html Felnőtt a Harry Potter-filmek sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130718-fotokon-akkor-es-most-daniel-radcliffe-szinesz-a-harry-potter.html
Martin SheenApokalipszis mostA 22-es csapdájaszínészFotókon akkor és most