Akiért Madonna is rajong: Antonio Banderas

2013.08.10. 18:40

A Zorro-filmek színésze a napokban ünnepli 53. születésnapját.

A spanyol születésű színész egész gyerekkora a futballpálya körül forgott, és egészen 14 éves koráig focista szeretett volna lenni. Álmainak azonban egy lábtörés vetett véget. Nem sokkal később azonban már a színészet felé kezdett kacsingatni, hála a Hair című musicalnek, amely olyan nagy hatást gyakorolt rá, hogy a később Európa-szerte ünnepelt sztár drámaszakon folytatta tanulmányait az érettségi letétele után.

Forrás: AFP
1995-ben és 2013-ban

A fiatal Banderas nem sokkal később már a híres-hírhedt Almadóvar filmjében találta magát, aki egy színpadi előadás során figyelt fel a fiúra. Közös munkáikra lassan a tengerentúlon is felkapták a fejüket a kritikusok, rajongói között olyan hírességek is akadtak, mint például Madonna. Melanie Griffith-szel a Hárman párban című film forgatásán melegedtek össze, akit válása után feleségül is vett. Bár egy időben felröppent a pletyka, miszerint a sztárpár 16 év házasság után válni készül, úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben van köztük. Legutóbb Los Angelesben kapták lencsevégre őket egy mozi előtt.

Forrás: AFPKövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retro? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Sosem látott fotó került elő Mick Jaggerrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130801-fotokon-akkor-es-most-mick-jaggerrol-a-the-rolling-stones.html Így festett gyerekként a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130715-fotokon-akkor-es-most-nyari-diana-szineszno-baratok-kozt.html Szűzen ment férjhez Lisa Kudrowhttp://www.life.hu/life/galeria/20130716-fotokon-akkor-es-most-lisa-kudrow-szineszno-a-jobaratok-sorozat.html Több ezer nővel feküdt le Mick Jaggerhttp://www.life.hu/life/galeria/20130716-fotokon-akkor-es-most-mick-jagger-enekes-a-the-rolling.html Megfélemlítve telt Schwarzenegger gyerekkorahttp://www.life.hu/life/galeria/20130716-fotokon-akkor-es-most-arnold-schwarzenegger-szinesz-es-politikus-a.html
Antonio BanderasDesperadoInterjú a vámpírralZorroszínészFotókon akkor és mostspanyol