Gyűrűzik Audrey Tautou-t?

2013.08.09. 19:26

A színésznő a napokban ünnepli 37. születésnapját.

A francia születésű Audrey Tautou nevét egy egész világ ismerte meg az Amélie csodálatos élete című film által, amelyet az Egyesült Államokban is bemutatott egyik legnagyobb bevételt hozó francia filmként tartanak számon.

Forrás: AFP
Audrey 2000-ben és 2010-ben

Pedig a fiatal Audrey-nak eleinte meg sem fordult a fejében a színészkedés. Annál jobban érdekelték a majmok és az álma, hogy egyszer főemlőskutató váljon belőle. 17 éves volt, amikor színészetet kezdett tanulni a híres párizsi Cours Florent színitanodában. A város eleinte félelmetesnek tűnt a fiatal lány számára, aki úgy érezte, mindenki sokkal szebb és magasabb nála. Végül egy barátja mutatott rá a tényre, hogy ez azért lehet, mert ugyanabban a háztömbben él, mint ahol a híres modellügynökség, az Elite Model Agency székhelye is van. Audrey Tautou, aki néhány kivételtől eltekintve híres tökéletes stílusérzékéről, féltve őrzi magánéletét. A francia Sun-Times magazin szerint a színésznő fejét lassan beköti szerelme, nemrég eljegyzési gyűrű vásárlása közben kapták lencsevégre a párt.

Forrás: AFPKövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retro? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Boldog szülinapot, Geri Halliwell!http://www.life.hu/life/galeria/20130802-fotokon-akkor-es-most-geri-halliwell-a-spice-girls-egykori.html Nem volt mintaapa Martin Sheenhttp://www.life.hu/life/galeria/20130802-fotokon-akkor-es-most-martin-sheen-szinesz-az-apokalipszis-most.html Sosem látott fotó került elő Mick Jaggerrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130801-fotokon-akkor-es-most-mick-jaggerrol-a-the-rolling-stones.html Így festett gyerekként a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130715-fotokon-akkor-es-most-nyari-diana-szineszno-baratok-kozt.html


 

Audrey TautouAmélie csodálatos életeszínésznőA Da Vinci-kódHosszú jegyességTajtékos napokFotókon akkor és most