Anyukája tanította öltözködni Blake Livelyt

2013.08.26. 19:28

A Pletykafészek szőkesége a napokban ünnepli 26. születésnapját.

 

Mióta Blake Lively felbukkant a Pletykafészek sorozatban, páratlan stílusérzékéről és mindig tökéletes megjelenéséről cikkeznek a lapok. Bár néha a felességgé avanzsált szőkeséggel is megesik, hogy melléfog, mégis volt honnan megtanulnia az öltözködés csínját-bínját. A lány édesanyja, aki egykor modellként kereste kenyerét, előszeretettel varrt és öltöztette szeme fényét különböző vintage üzletek kínálatából. Blake később egy interjújában elmondta, édesanyja sokszor a felnőttekre szabott ruhákat is átalakította lánya számára, aki nem akarta gyermekét kinyúlt pólókba öltöztetni.

Forrás: AFP
Blake 2005-ben és 2013-ban

Blake Livelynak el kell ismerni, van stílusa. Azon kevés hírességek közé tartozik, akik stylist nélkül boldogulnak ennyire jól a divat világában. Saját bevallása szerint azonban ezért férjének, Ryan Reynoldsnak is sokat köszönhet. "Szerencsés vagyok, hogy olyasvalakivel vagyok, akinek jobb az ízlése, mint nekem. Különböző módon hatunk egymásra" - árulta a Lucky magazin szeptemberi számában.

Forrás: AFPKövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Az anyós sem tudott közéjük állni! - Összeházasodott Blake Lively és Ryan Reynoldshttp://www.life.hu/legykepben/20120910-osszehazasodott-blake-lively-szineszno-a-gossip-girl-sztarja-es-ryan.html Blake Lively nem meztelenkedikhttp://www.life.hu/szeress/20120821-blake-lively-amerikai-szineszno-soha-sem-szerepel-meztelenul-filmben.html Tolvai Renit ízléstelen öltözködése miatt támadjákhttp://www.life.hu/szorakozz/20120525-tolvai-renit-izlestelen-oltozkodese-miatt-tamadjak.html Bulizni indult, topmodell lett: Claudia Schifferhttp://www.life.hu/life/galeria/20130823-fotokon-akkor-es-most-claudia-schiffer-szupermodell.html Fagylaltárusnak készült a Harry Potter sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130823-fotokon-akkor-es-most-rupert-grint-szinesz-a-harry-potter.html
Blake LivelyszínésznőPletykafészekFotókon akkor és most