Sztárok a hírnév előtt - könyv lett a fotókból

2013.08.27. 19:15

8x10 lett annak az albumnak a neve, amelybe a még pályájuk elején álló hollywoodi hírességek fotói kerültek.

Naomi Watts, Andie MacDowell, Kate Bosworth és Winona Ryder - mi a közös bennük? Mindannyiukkal volt szerencséje találkozni még híressé válásuk előtt egy New York-i fotósnak, Andrew Buckernak. A fekete-fehér fotókból nemrég könyv is készült, mely a 8x10 nevet kapta.

Forrás: Fotó: Andrew Brucker, AFP
Winona Ryder
A sztárokról készült rég elfeledett képeket nézd meg galériánkban!

A legfiatalabb kliense Winona Ryder volt, aki mindössze 14 éves korában állt Bucker kamerája elé. Nem sokkal később kapta meg első szerepét az 1986-os Lucas és a szerelem című filmben. Brucker elárulta, egyik legkedvencebb modellje az akkor még ifjú Alec Baldwin volt, aki mára nemcsak elismert színész lett, hanem nemrég kétgyermekes apukává avanzsált. 

Forrás: AFPKövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Helyes pasivá cseperedett az egykori gyereksztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20130809-fotokon-akkor-es-most-mason-gamble-dennis-a-komisz-szinesze.html Igazi gazfickó volt Robert Redfordhttp://www.life.hu/life/galeria/20130809-fotokon-akkor-es-most-robert-redford-szinesz-butch-cassidy-es.html Nem csajozott Robert De Nirohttp://www.life.hu/life/galeria/20130809-fotokon-akkor-es-most-robert-de-niro-ketszeres-oscardijas-szinesz.html Valóra vált Disney-hercegnőkhttp://www.life.hu/life/galeria/20130817-a-disney-es-a-harrods-olyan-ruhakat-bocsat-aukciora-amelyeket.html Híres akart lenni, híres lett: Madonnahttp://www.life.hu/life/galeria/20130807-fotokon-akkor-es-most-madonna-enekesno-szineszno-es-divattervezo.html Szülinapos az ország kedvenc úszónőjehttp://www.life.hu/life/galeria/20130807-fotokon-akkor-es-most-egerszegi-krisztina-uszono-otszoros-olimpiai-bajnok.html
Naomi WattsAlec BaldwinKate BosworthWinona RyderAndie MacDowellChris NothHollywoodsztárfotóFotókon akkor és most