Tragédiákban bővelkedett Keanu Reeves élete

2013.09.01. 11:58

A Mátrix-filmek színésze a napokban ünnepli 49. születésnapját.

Keanu Reevesnek elmondása szerint gyerekkorában meg sem fordult a fejében, hogy filmsztár legyen. Mint általában minden kissrác, tinédzser koráig űrutazónak készült. A színészettel komolyabban 16 évesen kezdett el foglalkozni: otthagyta a középiskolát, helyette egy színiiskolába iratkozott be. Tehetségére először a Féktelen folyó című drámával hívta fel a kritikusok figyelmét, ám csillaga igazán a Mátrix-trilógiával emelkedett magasra.

Forrás: AFP
Keanu 1993-ban és 2013-ban

Keanu nem szívesen beszél a magánéletéről. Ennek megvan az oka, hiszen a színész élete bővelkedett a tragédiákban. Legjobb barátját, River Phoenixet drogtúladagolásban veszítette el. Egyetlen nőt engedett igazán közel magához: Jennifer Syme-ot, akitől 1999-ben halva született kislánya. A nő később egy autóbalesetben veszítette életét, azóta pedig Keanu kerüli a komoly kapcsolatokat és gyereket sem tervez.

Forrás: AFPKövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retro? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Keanu Reeves tokát eresztetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130520-keanu-reeves-szinesz-tokas-lett-es-meghizott.html Mégse rúgták ki Keanu Reeves roninjainak rendezőjéthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121003-mozi-szorakozas-program-megse-rugtak-ki-keanu-reeves-roninjainak-rendezojet.html Kirúgták a rendezőt! Áll a bál Keanu Reeves készülő szamurájos filmje körülhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120925-mozi-film-szorakozas-all-a-bal-keanu-reeves-47-roninja.html Magyar aktmodell csábítja el Keanu Reevest?http://www.life.hu/szorakozz/20110503-magyar-aktmodell-csabitja-el-keanu-reevest.html Alig érkezett Budapestre, máris milliós kárt okozott Keanu Reeveshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110301-budapestrre-erkezett-keanu-reeves.html
Keanu ReevesMátrixFéktelenülszínészFotókon akkor és most