Egy tipikus angol úriember: Hugh Grant

2013.09.08. 15:09

A színész a napokban ünnepli 53. születésnapját.

Korán elhatározta, hogy színész lesz, később ez a vágya repítette az Oxfordi Egyetem padjaiba Hugh Grantet. Itt pedig nemcsak az elitnek számító angol társaságnak lett tagja, hanem még egy meleg klubnak is. Hogy emögött mi állhatott, nem tudni, mindenesetre jól jöhetett tapasztalatnak, amikor homoszexuális férfit játszott James Ivory Maurice című filmjében. Pedig Hugh imádja a nőket: ki nem emlékezne arra az esetre, amikor még 1995-ben intim kapcsolatba került egy örömlánnyal, és az egész világ ezen csámcsogott.

Forrás: AFP
1995-ben és 2013-ban

 Elizabeth Hurley exét a ködösítés nagymesterének tartják. Nem hiába, hiszen nem egyszer döbbentette már meg nyilatkozataival közönségét. Édesapja vagy szőnyegkereskedő vagy színész és elvileg Diana hercegnő révén rokoni szálak is fűzik a brit királyi családhoz.

Így fest Celine Dion luxusotthonahttp://www.life.hu/life/galeria/20130906-celine-dion-enekesno-luxusotthona-elado.html A táncosok köztünk vannakhttp://www.life.hu/life/galeria/20130903-jordan-matter-amerikai-fotos-tancos-kepei-a-hetkoznapi-eletben.html Pizsama és muffinruha a velencei filmfesztiválonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130903-szineszek-es-szinesznok-a-70-velencei-filmfesztivalon.html Tragédiákban bővelkedett Keanu Reeves életehttp://www.life.hu/life/galeria/20130829-fotokon-akkor-es-most-keanu-reeves-a-matrix-filmek-szinesze.html
Hugh GrantIgazából szerelemBridget Jones naplójaSztárom a páromszínészFotókon akkor és most