Ilyen jóképű és izmos pasi volt Bud Spencer

úszás fiatal Olaszország Fotókon akkor és most Bud Spencer sportoló vízilabda Hollywood Terence Hill Bunyó karácsonyig Kincs ami nincs Különben dühbe jövünk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori úszóbajnok és vízilabdaázó később spagettiwestern-filmjeivel vált híressé állandó színésztársa, Terence Hill oldalán. Bud Spencer a napokban ünnepli 84. születésnapját.

Bud Spencerről a Piedone-filmek után leginkább mackós alkata ugrik be neked is? Akkor biztosan meg fogsz lepődni, ha meglátod, hogyan festett fiatalon a színész, aki úszóként és vízilabdázóként is kimagasló eredményeket ért el. Bud Spencer mindössze 8 éves volt, amikor úszni kezdett, ő volt az első olasz, aki a 100 méter gyorsúszást kevesebb mint egy perc alatt teljesítette.

Forrás: Wikipedia, Northfoto
Forrás: Wikipedia, Northfoto

A színész később hollywoodi szerződésének aláírása után hagyta abba a sportot. Érdekesség, hogy utolsó mérkőzését épp Magyarország ellen játszotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.