Így festett kiskorában Selena Gomez

2013.11.09. 16:57

A tinisztár Instagramján tette közzé kislánykori fotóját. Nagyon aranyos!

De édes! Cuki gyerekkori képet posztolt Instagramjára Selena Gomez, amelyen ő és unokatestvére, Priscilla DeLeon mosolyognak önfeledten a kamerába.

Forrás: Instagram/Selena Gomez, AFP
Selena Gomez  (bal oldalon) unokatestvérével, Priscillával (jobb oldalon)

"Mindenki képes elérni álmait. Nem számít, ki vagy, honnan jöttél és mit akarsz kezdeni az életeddel. Kérlek, soha ne add fel" - írta gyermekkori fotója alá a Disney egykori sztárja. Selena, aki egy szalagot és egy fekete-fehér pulóvert visel régi képen, tudhatja, miről beszél: édesanyja egyedül nevelte, anyagi gondjaik pedig szinte mindennaposak voltak.

Csányi Sándor örökbe fogadott egy pelikánthttp://www.life.hu/life/galeria/20131107-csanyi-sandor-pindroch-csaba-es-szabo-gyozo-orokbe-fogadott-egy.html Gyönyörű fotók Claire Danes színésznőrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20131107-gyonyoru-fotok-claire-danes-szinesznorol-az-interview-magazinban-1.html Átalakít a Jónő Team: Lagzira készül Esztihttp://www.life.hu/life/galeria/atalakitunk/20131105-atalakit-a-jono-team-es-takacs-nora-lagzira-keszul-a.html Életre kelt gyermekálmokhttp://www.life.hu/life/galeria/20131105-queenie-liao-amerikai-muvesz-anyuka-eletre-keltette-gyermeke-almait.html A szexis modell fakanalat ragadotthttp://www.life.hu/life/galeria/20131105-a-szexis-modell-es-musorvezeto-raba-timi-fakanalat-ragadott.html Pucér is, meg nem is a szexi modellhttp://www.life.hu/life/galeria/20131104-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-pucer-is-meg-nem-is-a.html
Selena GomezkislánygyermekkorInstagramFotókon akkor és mostDisney Channelunokatestvér