Lily Allen arra buzdította rajongóját, hogy hányással fogyjon le

hányás fogyás közösségi oldal Lily Allen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalakkal óvatosan kell bánni - pláne, ha valaki világhíres, és több millióan követik nyomon minden bejegyzését...

Lily Allen, a fiatal énekesnő kínos szituációba keveredett a minap - egy rajongójával szólalkozott össze az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon. A vita úgy indult, hogy Lily egyik rajongója a következőt tette fel az énekesnő oldalára: "Hánynom kell, ha csak rád nézek" - írta Olivia Davis Shrewsbury-ből.

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!




AFP
AFP


Bár a párbeszéd megoldódott, Lily rajongói mégis kiakadtak a sztár viselkedésén, és leveleket írtak az énekesnőnek, aki ezekre a következőket reagálta: "Faragatlan volt a hozzám érkezett beszólás, aki pedig nem érzékelte, hogy én csak viccesen próbáltam válaszolni, az az ő baja. Azt hiszem, nekem is jogom van reagálni a felém érkező inzultusokra. Szerintem szálljatok le a magas lóról - sosem mondtam, hogy amit én teszek, az példaértékű. Azt csinálok és azt mondom, amit akarok" - írta Lily Allen.


87 éves korában meghalt az első Bond lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110725-elhunyt-az-elso-bondlany.htmlR. Kellyt sürgősen meg kellett operálnihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110722-r-kellyt-surgosen-meg-kellett-operalni.htmlCatherine Zeta-Jones a rákból felépült férje mellett dohányzikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110722-catherine-zetajones-a-rakbol-felepult-ferje-mellett-dohanyzik.htmlElárulta drasztikus diétájának titkát - Így fogyott csontsoványra a szőke sztárhttp://www.life.hu/gyogyulj/20110721-elarulta-drasztikus-dietajanak-titkat-igy-fogyott-csontsovanyra-katie-price.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.