nyakmerevítő szupermodell Miranda Kerr sérülés Orlando Bloom egészség autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horrorba illő pillanatokon van túl Miranda Kerr. A gyönyörű szupermodellnek autóbalesete volt. Most egy ronda nyakmerevítőt kell viselnie. Öröm az ürömben, hogy férje, Orlando Bloom gondoskodik róla.

Fájdalmak gyötrik Miranda Kerrt. Az ausztrál szupermodell egy csúnya autóbaleset áldozata lett a minap. Megsérült a háta is, így most egy csini nyakmerevítőt kell hordania. A képeket itt megnézhetitek. A sztár egy sállal próbálta takarni sérülését - sikertelenül.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az autóbaleset hétfőn történt. A modell kocsiját egy másik járgány összetörte az autópályán, Los Angelesben. A sofőrt emiatt gondatlan vezetéssel vádolhatják meg. A balesetkor Miranda az asszisztensével ült az autóban, szerencsére kisfia, Flynn nem volt vele. A modellt most brit színész férje, a jóképű Orlando Bloom ápolgatja otthonukban. Szerencsére nincs komoly baj. Gyógyulj meg gyorsan, Miranda!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Rajongóinak pucérkodik Miranda Kerrhttp://www.life.hu/szorakozz/20130306-miranda-kerr-modell-egy-felmeztelen-kepet-tett-fel-magarol-a.htmlÁtlátszó bugyit villantott Miranda Kerrhttp://www.life.hu/legytrendi/20130212-miranda-kerr-ausztral-modell-puncit-villantott-reklamfilm-forgatas-kozben-a.htmlMit vegyen le Miranda Kerr a nászéjszakán?http://www.life.hu/legytrendi/20130207-miranda-kerr-ausztral-modell-szexi-eskuvoi-fehernemuben-pozolt-egy-fotosorozathoz.htmlKerekfejű, cuki kislány volt Miranda Kerrhttp://www.life.hu/szepulj/20130125-miranda-kerr-modell-edes-kicsi-lany-volt-gyerekkori-fotot.htmlÍgy fesd meg magadnak Miranda Kerr igéző tekintetét!http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20121214-igy-sminkeld-magadnak-miranda-kerr-igezo-tekintetet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.