gyilkosság életfogytiglan elsőfok börtön öngyilkosság Szita Bence vádlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első fokon tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélt B. József és K. József véget vetne az életének, ha másodfokon is ez az ítélet születne - tudta meg a Blikk.

Megszólaltak Szita Bence gyilkosai. B. József és K. József vádlottakat első fokon tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a bíróság júniusban. Azt mondják, nem várják ki a természetes halált a börtönben. K. József úgy fogalmazott: "Ha eljön a rossz, akkor ennyi, nem kínlódom tovább, megtalálom a módját, hogy vége legyen az életemnek."

Fotó: Magócsi Márton - Origo
Fotó: Magócsi Márton - Origo

A vádlottak a júliusi tárgyaláson

K. József a lapnak részletesen elmesélte, és el is játszotta, hogyan halt meg a 11 éves kaposvári kisfiú. Ahogy a Life.hu is megírta, korábban eltörték a bordáját a másik vádlottnak, B. Józsefnek a sopronkőhidai fegyházban. Az ügy másodfokú tárgyalása ősszel kezdődhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.