gyilkosság halál vizsgálat mérgezés nehézfém gyanú patkányméreg Simon Monjack Brittany Murphy labor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb hírek szerint mérgezés okozta a 2009-ben elhunyt színésznő és férje halálát.

Megmérgezték Brittany Murphy-t és férjét - állítja az a toxikológiai jelentés, amelyet a négy évvel ezelőtt meghalt színésznő édesapjának kérésére készítettek. Brittany Murphy-re 2009 decemberében holtan talált rá édesanyja, a boncolási jegyzőkönyv szerint halálát tüdőgyulladás és vérszegénység okozta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Furcsa módon ugyanezt állapították meg az öt hónappal később elhunyt férjével, Simon Monjackkel kapcsolatban is. Murphy édesapja, Angelo Bertolotti, akinek meggyőződése, hogy valaki lánya életére akart törni, egy független laborral újra megvizsgáltatta a bírósági úton szerzett haj-, szövet- és vérmintát. A labor megállapítása szerint felmerülhet a gyilkosság gyanúja is, hiszen Brittany Murphy szervezetében tíz nehézfém értéke is jóval magasabb volt a normálisnál, ami aligha köszönhető a véletlennek. A felvetések szerint akár patkányméreg is állhat a halál mögött. Hogy mi lesz az ügy folytatása, arról egyelőre nincsenek információk.

Halálos természet - kiállítás erős idegzetűeknekhttp://www.life.hu/life/galeria/20131118-halalos-termeszet-cimu-kiallitas-a-debreceni-modemben.htmlMariuhánás cigaretta okozta a fiatal fiú halálát?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131112-a-kannabisz-hatasa-a-fiatal-szervezetre-dr-fodor-miklos.htmlÍme a világ születési és halálozási térképehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131105-brad-lyon-amerikai-tudos-egy-internetes-terkepen-lemodellezte-a-vilag.htmlHalálos magasságból ugrott le Beyoncéhttp://www.life.hu/szorakozz/20131028-beyonce-amerikai-enekesno-190-meter-magassagbol-ugrott-le-egy-ujzelandi.htmlAki a címlapért a saját halálát is bevállalja (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131023-a-luxusprostitualt-vendege-ongyilkossaggal-szeretne-cimlapra-kerulni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.