Megható fotókon él tovább az elhunyt anya emléke

Forrás: Melanie Pace -
halál esküvő fotósorozat özvegy kislány megható rák (betegség) apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy apa újrafotózta az esküvőjét, hogy rákban meghalt feleségére hároméves kislányuk is örökké emlékezzen. Könnyfacsaró képek következnek.

Aki nem akar pár könnycseppet ejteni a következő percekben, inkább lapozzon el! Igazán szívhez szóló fotósorozattal rukkolt elő az özvegyen maradt Ben Nunery. A férfi 2011-ben veszítette el feleségét, Alit, aki tüdőrákban hunyt el. Kislányuk, Olivia akkor egy éves volt.

Forrás: Melanie Pace

Két évvel a borzalmas tragédia után a kis csonka család továbblépett: elköltöztek otthonukból, ahol korábban együtt éltek mindannyian. Mielőtt azonban elmentek, Ben kieszelt valamit: felkérte sógornőjét, Melanie Pace-t, aki profi fotósként dolgozik, hogy örökítse meg őt és kislányát a házban. Ben és Ali az esküvő előtt egy nappal bezárta a lakás ajtaját, akkor készültek esküvői felvételeik. Most ezeket fotózták meg újra kislányával együtt. A csodálatos képeket itt megnézhetitek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.