Balesetet szenvedtek Hajdú Péterék

forrás: Life.hu -
Sarka Kata baleset autó síelés kórház Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem problémamentes Hajdú Péterék évvégi pihenése. Mr. Frizbi a Facebookra posztolta ki, hogy bajba kerültek. 

Alig gyógyult fel a betegségből, tegnap autóbaleset érte Hajdú Pétert. A műsorvezető a legnagyobb közösségi portálon osztotta meg a rossz hírt követőivel.

Így csajozott Hajdú Péter, Légy képben forrás: Life.hu


„Nem volt túl jó nap a mai. Sokat nem síeltünk, viszont az ügyeleten kötöttünk ki, és az autóm is összetört" - írta. Hogy pontosan mi történt, nem tudni, Péter csupán annyit árult el, senkinek nem történt komoly baja.

Elszabadultak az indulatok Gundel Takácsnálhttp://www.life.hu/szorakozz/20131229-gundel-takacs-gabor-szilveszteri-evzaro-musoraban-az-m1-en-futo-a-kovetkezo-cimu-vetelkedoben.htmlKrasznai Tünde magányra vágyotthttp://www.life.hu/legykepben/20131229-az-rtl-klub-x-faktoranak-dobogosa-krasznai-tunde-maganyra-vagyott-es-alberletet-keres.htmlEgyedül tölti a szilvesztert Harry herceghttp://www.life.hu/szeress/20131229-egyedul-baratnoje-nelkul-tolti-a-szilvesztert-harry-herceg.htmlAlekosz és Betty harmadikat kereshttp://www.life.hu/szeress/20131221-az-rtl-klub-valovilagabol-megismert-alekosz-es-kedvese-betty-ferfiakat-es-noket-keres-kapcsolatuk.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.