Orosz robbantás - kómában van egy csecsemő

Forrás: AFP/RIA Novosti/Maksim Blinov -
halálos áldozat kóma robbantás csecsemő troli Volgográd sérült pályaudvar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 33 halálos áldozata van az oroszországi robbantásoknak, miután az egyik sérült éjjel elhunyt.

Meghalt éjjel a volgográdi merényletek egyik sebesültje a kórházban, így a két robbantás halálos áldozatainak száma 33-ra nőtt. Kedden már megrendezik az első temetési szertartásokat – tudósít a távirati iroda.

Gyertyát gyújtanak az áldozatok emlékére Forrás: AFP/RIA Novosti/Maksim Blinov

A dél-oroszországi nagyvárosban helyi idő szerint vasárnap délután egy óra körül a központi vasútállomás bejáratánál, majd hétfő reggel fél kilenc tájban a csúcsforgalomban, egy zsúfolt trolin elkövetett öngyilkos merényletben a korábbi jelentések szerint harmincegy ember halt meg, az áldozatok száma időközben kettővel emelkedett. A trolin történt detonációnak még vannak súlyos sebesültjei, egy féléves csecsemő például kómába esett. Az ITAR-TASZSZ orosz hírügynökség keddi jelentése szerint hatvanöt embert kezelnek volgográdi és moszkvai kórházakban, huszonöt ember állapota közepesen súlyos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.