Óriási tengeri élőlényt sodort partra a víz

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Jonathan Daniels -
genetikai mutáció partravetődés Kalifornia radioaktivitás Fukusima tintahal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövid időn belül ez már a második ilyen eset Kalifornia partjainál. Szakemberek radioaktivitásra gyanakodnak.

Hatalmas méretű tintahalat fedeztek fel Kalifornia partjainál. Az elmúlt hónapokban ez már a második alkalom, hogy egy gigantikus tengeri teremtményt sodortak a hullámok a szárazföldre ebben a térségben. Először egy ritka példányt, az úgynevezett evezőhalat találták meg, amely elképesztő nagyra, 30 méter hosszúra nőtt. Most pedig egy tintahal került elő, amely a fejétől a csápjáig 48 méter hosszú -ide kattintva megnézheted!

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Jonathan Daniels
Halott denevérek potyogtak az égbőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140109-halott-denevertetemek-hullottak-ala-az-egbol-ausztralia-queensland-szovetsegi-allamaban-a-hohullam.htmlVisszajött Cinthya hangjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20140109-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-varga-viktor-kedvese-cinthya-dictator-tudofajdalommal-kuzd-de-a.html8 kérdés Schumacherről - és a válaszokhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140109-michael-schumacher-egykori-forma-1-es-pilota-allapotarol-8-kerdes-es-valasz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.