Jóban Rosszban TV2 kóma orvos Liptai Claudia plasztikai sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Jóban Rosszban sorozatában furcsa helyzetbe kerül Liptai Claudia, azaz karaktere, Zámori Alexa. A nő két évet töltött kómában, és most úgy tűnik, mégsem épül fel teljesen. 

Alexa egy ideig megpróbálta eltitkolni, hogy nem tudja megkülönböztetni a színeket, ám egy, a műtőben történt baki, majd egy ruhavásárlás lebuktatta. Kiderült: nem tudja megkülönböztetni a színeket, ami az orvosi karrierjébe is kerülhet.

Liptai Claudia a Jóban Rosszban forgatásán Forrás: TV2

A kétségbeesett nő azt fontolgatja, hogy más városban kezd új életet, persze ez valószínűleg nem így lesz, ugyanis a sorozatkészítők sokáig számítanak a két évig szabadságon lévő Liptaival.

Bereczki Zoltán tánc és ének nélkülhttp://www.life.hu/legykepben/20140110-bereczki-zoltan-a-central-szinhazban-prozai-szerepben-lep-fel.htmlBereczki Zoltán tánc és ének nélkülhttp://www.life.hu/legykepben/20140110-bereczki-zoltan-a-central-szinhazban-prozai-szerepben-lep-fel.htmlMandulás pite - csodasüti liszt nélkül!http://www.life.hu/sztarszerzok/20140108-lazar-chef-sztarszakacs-a-mandulas-pite-receptjet-mutatja-be.htmlKarácsonyszinglik: akiket a szeretet ünnepén dobtakhttp://www.life.hu/szeress/20140110-frei-tamas-bejegyzese-kapcsan-vizsgaljuk-miert-szakitunk-karacsonykor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.