Csonka Pici hangszálai veszélyben vannak

Forrás: Just Creative -
betegség hangszál Csonka András köhögés kellemetlen helyzet reflux
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András egy különleges betegséggel küzd, és egyelőre nem találja a megoldást az egyre gyötrőbb tünetekre.

Közösségi oldalán rajongói segítségét kérte a színész-énekes, akinek hiába vált valóra régi álma, most egy makacs betegség zavarja meg a mindennapjait. Az orvosok egyelőre nem találják a megoldást a problémájára, ezért fordult rajongóihoz – írja a Bors.

Forrás: Just Creative
Neked is szita az agyad?http://www.life.hu/gyogyulj/20140115-a-demencia-az-egyik-leggyakoribb-idoskori-megbetegedes.htmlGyógyszer, kötőtű és maró sav, csak meg ne szülessen!http://www.life.hu/gyogyulj/20140113-gyogyszer-kototu-es-maro-sav-csak-meg-ne-szulessen-es-akik-tuleltek-az-abortuszt.htmlFelrobbanó töltő miatt került kórházba Lolahttp://www.life.hu/gyogyulj/20140115-lola-enekesno-kezeben-felrobbant-egy-utangyartott-tolto.htmlGyógyító virágteahttp://www.life.hu/gyogyulj/20140110-a-krizantem-viragbol-keszitett-tea-gyogyhatasai-kihatnak-az-egesz-szervezetre.htmlMűteni kellett VV Veronikáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20140110-valovilag-muteni-kellett-vv-veronika-mellet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.