Te is lehetsz reumás, nemcsak a nagymamád!

betegség megelőzés gyulladáscsökkentő izületi fájdalom videóklinika reuma gyulladás betegségkockázat betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reuma a mozgásszervi betegségeken belüli mozgáskorlátozottság, fájdalom, duzzanat hosszú ideig tartó fennállását jelenti. És tévhit, hogy a reuma csak az idős korosztályt érintő megbetegedés. A fiatalok is szenvedhetnek tőle, ha nem is olyan mértékben, mint az idősebbek. 

10 betegség, amely tönkreteheti a reggeleidethttp://www.life.hu/gyogyulj/20140106-nagyon-sok-betegsegnek-kora-reggel-a-legerosebbek-a-tunetei.htmlGenetikai betegség: ötször fullad meg egy nap alatthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131104-genetikai-betegsegben-pataukorban-szenved-egy-egyeves-kisbaba.html5 betegség, amit a kosz hiánya okozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131016-a-kosz-hianya-is-betegsegekhez-vezethet.htmlHalálos betegség fenyegeti Varga Viktor szerelméthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131003-varga-viktor-enekes-szerelmet-cinthya-dictatort-halalos-kor-fenyegeti.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.