plasztikai műtét zsírleszívás mellkisebbítés mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yasmin Disney az egyik első olyan nő, aki nem sebészeti mellkisebbítő beavatkozáson esett át az Egyesült Királyságban. A 21 éves fiatal lánynak elege lett abból, hogy vadidegenek élcelődtek rajta J-s méretű melle miatt, ezért mellkisebbítő műtét után nézett. Yasmin Disney beszámolója a történtekről.

www.yasmindisney.co.uk
www.yasmindisney.co.uk

"Szeretem a divatot, de irigykedve néztem a barátnőimet, akik buliba menet feszes felsőt húzhattak falatnyi csipkés melltartójukra, ami enyhén átsejlett a ruhán. Nekem hatalmas, J-s méretű melltartóba kellett belepréselnem a melleimet, és még így is kibuggyantak belőle, mivel csak 160 cm magas vagyok. Amikor lenéztem, semmi mást nem láttam, csak a melleimet" - meséli Yasmin. "Valahányszor szórakozni mentem, megbámultak és durva megjegyzéseket tettek, még akkor is, amikor a barátommal, Tobyval voltam. Az emberek nem az arcomat, hanem a mellemet nézték beszélgetés közben.

Változtass Te is az életeden! Most ingyen plasztikai műtétet nyerhetsz velünk!





www.yasmindisney.co.uk
www.yasmindisney.co.uk

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


a fiúk a suliban pedig "nagymellű Yasminnak" csúfoltak (Fotó a lány műtét előtti és utáni állapotáról).






www.yasmindisney.co.uk
www.yasmindisney.co.uk

Yasmin és Toby még a beavatkozás előtt


"Áprilisban csináltattam meg, és egy kicsit fájt. A kis lyukak úgy néztek ki, mint a rovarcsípések, de hat hét múlva eltűntek. 24 órát pihentem a beavatkozás után, de másnap bementem dolgozni. Rögtön észrevettem a változást. Jelenleg E-s méretű melltartót hordok, és a melleim egy kissé duzzadtak, de körülbelül három hónap múlva végleg elrendeződik, és beáll a D-s vagy dupla D kosárméret.

Nemrég elmentem a boltba, és amikor hazaértem, boldogan újságoltam Tobynak, hogy senki sem bámult meg és tett megjegyzést rám. Végre normálisnak érzem magam, és ez fantasztikus érzés!"

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.