daganatos betegségek Katalin gyerekek Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Katalin hercegnő daganatos gyerekeket látogatott egy londoni rákközpont megnyitóján. Katalinnak ez volt a második hivatalos megjelenése férjével, aki a kórház elnöke is egyben.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=KhSasnrmW2W3miTNCímlaplány lesz Katalin hercegnő?http://www.life.hu/szepulj/20110926-katalin-hercegno-lesz-a-vogue-magazin-cimlaplanya.htmlKatalin hercegnőt utálja a divatvilág?http://www.life.hu/legytrendi/20110916-katalin-hercegnot-utalja-a-divatvilag.htmlNézd meg Katalin hercegnő tavaszi ruhatárát!http://www.life.hu/legytrendi/20110916-nezd-meg-katalin-hercegno-tavaszi-ruhatarat.htmlKatalin hercegnőt képtelen elfelejteni az exbarátja?http://www.life.hu/szeress/20110905-katalin-hercegnot-keptelen-elfelejteni-az-exbaratja.htmlA királynő bőrszerkót adna Katalin hercegnőre!http://www.life.hu/legytrendi/20110826-queen-latifah-atoltoztetne-katalin-hercegnot.htmlKatalinnak és Vilmosnak nem jött összehttp://www.life.hu/legytrendi/20110826-heti-silusmustra-katalinnak-es-vilmosnak-nem-jott-ossze.htmlCsalt a magazin: változtattak Katalin hercegnő esküvői fotójánhttp://www.life.hu/szepulj/20110812-csalt-a-grazia-magazin-valtoztattak-katalin-hercegno-eskuvoi-fotojan.html3 fontos dolog, amit Katalin hercegnőtől tanultunkhttp://www.life.hu/szepulj/20110811-3-fontos-dolog-amit-katalin-hercegnotol-tanultunk.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.