Anyósallergia - létezik, de nem a mama az igazi ok

allergia anyós macska poratka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok férfi (és valószínűleg legalább annyi nő is) szinte kötelességszerűen panaszkodik az anyósára, és a kiállhatatlanságot sokszor úgy jellemzik: irritálja őket a kedves mama. Az átvitt értelemben használt irritáció azonban egyes esetekben valódi kóros hatást is jelölhet. Dr. Balogh Katalin allergológus elmondta, miként lehetséges, hogy valaki valóban allergiás legyen az anyósára.

Tipp! Elképesztő átalakulás, Krisztából a karácsonyi bulik királynője lett. Kattints a galériáért!


Az 5 leggyakoribb, csókkal terjedő nemi betegséghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-az-5-leggyakoribb-csokkal-terjedo-nemi-betegseg.htmlVeszély a korsó mélyén: így okoz gyomorrákot a sörhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111219-veszely-a-korso-melyen-igy-okoz-gyomorrakot-a-sor.htmlDr. Czeizel Endre: Baj van a magyar férfiakkalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111214-czeizel-baj-van-a-magyar-ferfiakkal.htmlA 21. század újabb betegsége: halált is okozhat a tisztítószer-allergia!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110809-21-szazad-ujabb-betegsege-halalt-is-hozhat-a-tisztitoszerallergia.html10 súlyos tünet, amit az allergia okozhathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110614-10-sulyos-tunet-amit-az-allergia-okozhat.htmlAmikor a gyógyszerek már nem használnak - Az allergia lelki okaihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110516-amikor-a-gyogyszerek-mar-nem-hasznalnak-az-allergia-lelki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.