Dr. Krasznai Zsolt: Mitől lesz szebb a mell? Szilikon kontra saját zsír beültetés

plasztikai műtét implantátum Dr. Krasznai Zsolt mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mellnagyobbító műtétek aranykorát éljük. A népszerű kozmetikai műtéttel kapcsolatban persze sokszor merül fel az a kritika, hogy mégiscsak egy művi beavatkozásról van szó, ahol már eleve a beültetett implantátum is műanyag. Erre adott választ az a módszer, amelyben nem a szokásos szilikon kerül a dúsítani kívánt keblekbe, hanem a páciens saját zsírja. Dr. Krasznai Zsolt, népszerű plasztikai sebész azonban egyelőre szkeptikus a módszerrel kapcsolatban. Hogy miért, az kiderül a Videoklinika.hu felvételéből.

Átalakítunk! Dögös csaj lett Edinából. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Lehetséges, hogy egy intenzív orgazmus miatt korábban érkezik a menstruáció? (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120105-lehetseges-hogy-egy-intenziv-orgazmus-miatt-korabban-erkezik-a-menstruacio.htmlZsírleszívást kapott karácsonyra a 7 éves kislányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120104-zsirleszivast-kapott-karacsonyra-a-7-eves-kislany.htmlDr. Csernus: "Mindenki csak olyan csajt foghat ki, mint amilyen önmaga" (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120103-dr-csernus-ide-vezet-ha-a-farkad-utan-mesz.htmlDr. Csernus: Hatévi gyávaság után így kell elkezdeni csajozni (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120109-dr-csernus-6-evi-gyavasag-utan-igy-kell-elkezdeni-csajozni.htmlDr. Csernus: Az orvosok sokszor félistennek hiszik magukathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-dr-csernus-az-orvosok-sokszor-felistennek-hiszik-magukat.htmlRettegnek a nővérek: belehalhatnak mellplasztikájukba?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120102-rettegnek-a-noverek-belehalhatnak-mellplasztikajukba.htmlÓvatosan a dohányzással! Leeshet a mellbimbódhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111208-dohanyzas-hatasara-leeshetnek-a-mellbimbok-a-mellplasztikan-atesett-noknel.htmlBombacsaj lett belőle! Íme Mónika új mellekkelhttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111114-aesthetica-atalakitas-bombacsaj-lett-belole-ime-monika-uj-mellei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.