Dr. Czeizel Endre: A felgyorsult fejlődés így változtatta meg a nőket

genetikus szülés biológiai folyamat Czeizel Endre társadalmi jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők egészen másként működtek a XIX. században, mint ma - legalábbis biológiai szempontból. A tudományos vizsgálatok alapján kimutatható változást akcelerációnak nevezte el a szakirodalom, ám a folyamat egyáltalán nem azzal a hatással jár, mint ami tisztán élettani szempontból következne belőle. Dr. Czeizel Endre orvosgenetikus, a Videoklinika.hu szakértője beszélt arról, hogyan változtak meg a nők az elmúlt 140 évben.

Tipp! Szexi képek Katie Holmes-ról! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Jakupcsek Gabriella: "Emmánál semmi nem volt a véletlenre bízva"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120118-jakupcsek-gabriella-fiatalon-sokkal-lazabban-szabadabban-tudtunk-a-gyerekkel-banni.htmlDr. Czeizel Endre: Így befolyásolható a baba nemehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120111-dr-czeizel-endre-igy-befolyasolhato-a-baba-neme.htmlDr. Czeizel Endre: Baj van a magyar férfiakkalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111214-czeizel-baj-van-a-magyar-ferfiakkal.html2011 legizgalmasabb orvosi híre: megszületett az első baba 3 szülőtőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-dr-ceizel-endre-megszuletett-az-elso-baba-3-szulotol.htmlDr. Csernus Imre: "Ezért nem összetartó a magyar nép"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120117-dr-csernus-imre-ezert-nem-osszetarto-a-magyar-nep.htmlDr. Csernus: Hatévi gyávaság után így kell elkezdeni csajozni (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120109-dr-csernus-6-evi-gyavasag-utan-igy-kell-elkezdeni-csajozni.htmlDr. Csernus: "Mindenki csak olyan csajt foghat ki, mint amilyen önmaga" (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120103-dr-csernus-ide-vezet-ha-a-farkad-utan-mesz.htmlDr. Csernus: Az orvosok sokszor félistennek hiszik magukathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-dr-csernus-az-orvosok-sokszor-felistennek-hiszik-magukat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.