hüvelygomba tampon strand gombás fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően sok ember életét keserítik meg a gombás fertőzések, jelenjenek meg azok bárhol is, de talán a legkellemetlenebb formája az ilyen panaszoknak az, amikor a gombák a nemi szerveken telepednek meg. A gombás fertőzések forrásaként legtöbben az uszodákat, fürdőket és strandokat gondolják, ami, ha nem is tévedésnek, de félreértésnek mindenképpen nevezhető - állítja dr. Novák Zoltán nőgyógyász, a Videoklinika.hu szakértője.

Tipp! Ezekben a ruhákban látnak minket szívesen a pasik! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


5 másodperc, amitől minden férfi retteghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111221-kellemetlen-urulogiai-vizsgalat-prosztatagyulladas-eseten.htmlSzexualitás lejtmenetben: a csökkent nemi vágy leggyakoribb okaihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120130-szexualitas-lejtmenetben-a-csokkent-nemi-vagy-leggyakoribb-okai.htmlHerpesz a nemi szerven - Ne hidd, hogy a hűtlenség jele!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120127-herpesz-a-nemiszerven-ne-hidd-hogy-a-hutlenseg-jele.htmlAz 5 leggyakoribb, csókkal terjedő nemi betegség (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-az-5-leggyakoribb-csokkal-terjedo-nemi-betegseg.htmlDr. Czeizel Endre: Ásványvizet a butaság ellen!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120130-dr-czeizel-endre-asvanyvizet-a-butasag-ellen.htmlDr. Czeizel Endre: A felgyorsult fejlődés így változtatta meg a nőkethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120126-dr-czeizel-a-felgyorsult-fejlodes-igy-valtoztatta-meg-a-noket.htmlDr. Czeizel Endre: Így befolyásolható a baba nemehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120111-dr-czeizel-endre-igy-befolyasolhato-a-baba-neme.htmlDr. Czeizel Endre: Baj van a magyar férfiakkalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111214-czeizel-baj-van-a-magyar-ferfiakkal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.