Olivia megnyerte a szépségversenyt - majd lemondta a mellnagyobbító műtétet

szépségverseny mellméret mellplasztika önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves Olivia Landin mindössze 48 órával az előre megbeszélt operáció előtt lemondta a mellnagyobbító beavatkozását, miután első helyezést ért el egy szépségversenyen. A versenyt megelőzően a nő állandóan szégyellte kis melleit, és bő ruhákba bújva próbálta elrejteni a testét.

Olivia soha nem volt hajlandó elhagyni a lakását alaposan kitömött melltartók nélkül, és minden önbizalma elpárolgott, mikor nagyobb mellű barátnői társaságában sétált az utcán. "Mindig is úgy éreztem, hogy tisztában vagyok a saját testképemmel, különösen a kicsi, B-s méretű melleimmel, és nagyon kellemetlen érzés fogott el, mikor a nagyobb mellű barátnőimmel voltam vásárolgatni. Úgy éreztem, én más vagyok, és a ruhák nem állnak jól rajtam" - mesélte a lincolnshire-i Market Deepingben élő Olivia.

www.starnow.co.uk
www.starnow.co.uk

Egy idő után az önbizalomhiány annyira elhatalmasodott a fiatal nőn, hogy elhatározta, vállalkozik egy méregdrága mellnagyobbító műtétre, és természetes kinézetű C-s méretűre növeli mellbőségét. Ám éppen 48 órával az operáció megkezdése előtt Olivia lemondta az előjegyzett beavatkozást, miután megnyerte a Miss Everymodel szépségversenyt, amelyre először alig mert benevezni.

"Meggyőztem magam, hogy ez a szépségverseny nagyszerű alkalom lenne arra, hogy megtudjam, mások mit gondolnak rólam, és milyennek látnak engem. Azt álmomban sem gondoltam, hogy megnyerhetem a versenyt, nagyon meglepődtem, sőt egy kicsit meg is rémültem, mikor kimondták a nevemet" - nyilatkozta Olivia a Mail Online újságírójának.

Az eredményhirdetést követően a lány első gondolata az volt, hogy semmit sem akar megváltoztatni a testén, és ha mások szépnek látják, akkor ő is könnyebben elfogadja saját magát. Olivia másnap lemondta a két nap múlva esedékes plasztikai műtétjét, bár így is befizettettek vele 1000 fontot, de nyert egy egészséges önértékelést. Olivia saját elmondása szerint ma már 100 százalékosan magabiztos, és jól érzi magát a bőrében, sőt annyi önbizalma lett, hogy végül még a Miss Anglia szépségversenyre is benevezett.

Szétrobbant a 27 éves Kylie mellimplantátumahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120612-szetrobbant-a-27-eves-kylie-mellimplantatuma.htmlTovábbra is nő az óriáskeblű nő mellehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120214-tovabbra-is-no-az-oriaskeblu-no-melle.htmlDr. Krasznai Zsolt: Melltartóra ezért van szükség!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120309-dr-krasznai-zsolt-melltartora-ezert-van-szukseg.htmlDr. Krasznai Zsolt: Mitől lesz szebb a mell? Szilikon kontra saját zsír beültetéshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120110-dr-krasznai-zsolt-mitol-lesz-szebb-a-mell-szilikon-kontra.htmlÓvatosan a dohányzással! Leeshet a mellbimbódhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111208-dohanyzas-hatasara-leeshetnek-a-mellbimbok-a-mellplasztikan-atesett-noknel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.