tévhit szünet fogamzásgátlás hormonális egyensúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyógyszer szüneteltetése vagy pihentetése általános jelenség volt a fogamzásgátlás terén évekkel ezelőtt. De vajon a mostani tablettákkal is ugyanígy kell eljárni? És miért van erre szükség igazából? Elmondja szakértőnk.
Ez nem vicc, ettől lesz magas a vérnyomás!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130103-feherkopeny-jelenseg-magasabb-lehet-a-vernyomasunk-ha-az-orvos.htmlMacskagazdik figyelem: ezt ne adj a cicádnak enni!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121218-sok-macska-az-gazdaja-megmaradt-etelet-eszi-pedgi-sztamos-etel.htmlOndódugó és herefelfüggesztés - Létezik normális férfi fogamzásgátló módszer?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120829-ferfi-fogamzasgatlo-modszerek-haskenocs-injekcio-herefelfuggesztes-ondodugo.htmlFelelős lehet-e a fogamzásgátló tabletta egy megromlott házasságért?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120426-felelos-lehete-a-fogamzasgatlo-tabletta-egy-megromlott-hazassagert.htmlMacskahere a nyakban, kősóból hüvelykúp - A fogamzásgátlás történetehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120328-a-fogamzasgatlas-tortenete.htmlTényleg hizlalnak a fogamzásgátlók?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120313-tenyleg-hizlalnak-a-fogamzasgatlok.htmlA legbiztonságosabb hormonmentes fogamzásgátlókhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110714-a-legbiztonsagosabb-hormonmentes-fogamzasgatlok.htmlA 8 leggyakoribb fogamzásgátló módszerhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110509-a-8-leggyakoribb-fogamzasgatlo-modszer.htmlFelejtsd el a tablettát: itt a fogamzásgátló zseléhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101111-felejtsd-el-a-tablettat-itt-a-fogamzasgatlo-zsele.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.