Kiszel Tünde a ruhájához választott limuzint!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
limuzin gála Kiszel Tünde Stohl András díjkiosztó gála Rózsa György estély Pataky Attila celeb Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert arcok mellett több, a celebvilágban ritkábban forgó személy is részt vett a feledhetetlen ruhákat felvonultató, szombati Story gálán! 

Kiszel Tünde nélkül nincs Story gála! Tünde sokáig várt a megfelelő alkalomra, hogy végre felvehessen egy hatalmas uszályos, rózsazsin tündi-bündi ruhát, amelyhez egy pink limuzin is dukált.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Jaksity Kata kedves, gömbölyödő pocakja mindenkinek mosolyt csalt az arcára. A harmadik gyermekét váró kismama nem bírt ellenállni a jó zenének, megtáncoltatta babáját.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A zenei közönségdíjat bezsebelő LGT együttes gitárosa, Karácsony János nagylányával, Rebekával, és feleségével érkezett. Nem láttuk még így együtt a családot!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Stohl András lányával, Lucával, és várandós kedvesével ünnepelte a közönség elismerését. A kismama hamar elfáradt, és egyedül elindult haza, igy a 19 éves táncművész vigyázott a papára.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Régen láttuk együtt Pataky Attilát örök menyasszonyával, Orsival, akit a jelek szerint szerencsére nem vittek el az ufók. A párocskából árad a szeretet és a harmónia.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az örökifjú Rózsa Gyuri végigturbékolta az estét új kedvesével, az egykori címzetes balett-táncos, Nellivel. Mint két szerelmes tini úgy viselkedtek, jó volt rájuk nézni!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A gála legviccesebb pillanatait tömörírő videónkat itt nézheted meg.

Gáspár Evelin nyelvleckét adott a Story-gálánhttp://www.life.hu/bulvar/20140202-kiszel-tunde-gaspar-evelin-tereh-istvan-stohl-andras-krasznai-tunde-katz-david-kameraja-elott.htmlTermészetesen a Life.hu delegációja is tiszteletét tette a Story-gálán. A díjazottak listáján felül egy izgalmas videót is készítettünk, melyből kiderül, hol tart Kiszel Tündének és fiatal szerelmének kapcsolata, Gáspár Evelin nyelvleckét ad, Stohl Buci pedig a jövőről mesél.TV + Bulvár--Díjeső a Story-gálán! Íme a közönség kedvenceihttp://www.life.hu/bulvar/20140131-friderikusz-sandor-ismet-a-csucson-ime-a-story-gala-dijazottai.html15. alkalommal került átadásra Magyarország legrangosabb közönségdíja, a STORY Ötcsillag díj és érték díj, melyet a nagy tekintélyű kuratórium, Halász Judit, Huszti Péter, Presser Gábor és Szinetár Miklós ítélt oda. Nézd meg, kiket szeret legjobban a közönség és kiknek a munkásságát értékelte a szakma!!TV + Bulvár--7 feledhetetlen ruhaköltemény a Story-gálánhttp://www.life.hu/trend/20140202-7-feledhetetlen-ruhakoltemeny-a-story-galan.htmlA hazai sztárok idén igen visszafogottan öltöztek fel a 15. Story-gálára, és mindössze néhány ruhaköltemény volt csak, amik mellett nem mehetünk el szó nélkül. Mutatjuk is őket!TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huHáromszor vált el Pikali Gerdahttp://www.life.hu/bulvar/20140201-pikali-gerda-szineszno-ketszer-a-szinpadon-egyszer-a-valosagban-valt-el.htmlPénteken három férfinak intett búcsút a csinos színésznő. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzerelmek hete a sztárvilágban - Bulvárkoktélhttp://www.life.hu/bulvar/20140131-a-life-hu-bulvarkokteljaban-valovilag6-vv-iza-vv-zsolt-vv-jozsi-csobot-adel-vv-beci-muri.htmlBarátságokról, szerelmekről és szakításokról is hírt adtunk a héten, de nem szűkölködtünk balhékban sem, amelyeket leginkább a ValóVilág 6 szereplői szolgáltatták. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.