Eljött az idő: Brad Pitt végre találkozhatott legidősebb fiával

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Chris Graythen -
Brad Pitt válás Maddox Jolie-Pitt család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt már kétszer láthatta a gyermekeit, amióta Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Ám legidősebb fiával, Maddox-szal most beszélhetett először. 

Szeptember közepe óta Brad Pitt és a gyerekek kétszer találkozhattak, Maddox fiával azonban szerdán beszélhetett először a világsztár. A TMZ számolt be a találkozásról, ami szeptember 14. óta az első alkalom volt: ekkor történt ugyanis az az ominózus eset, amikor Brad Pitt állítólag drog és alkohol hatása alattveszekedett a gyerekkel családja előtt egy repülőgépen.

Brad és Maddox 2010-ben Forrás: AFP/2010 Getty Images/Chris Graythen

Az ügyben egyébként az FBI is nyomoz, két ügynök a napokban hallgatta ki Angelina Joliet és a gyerekeket. Brad Pitt és Maddox találkozásáról még részleteket nem közöltek.

A kambodzsai fiút Angelina Jolie fogadta örökbe 2002-ben, két évvel azelőtt, hogy összejött Brad Pittel. Maddox és Angelina kööztt nagyon szoros a kapcsolat, viszont a fiú már elmúlt 14 éves, így állítólagmajd dönthet arról, kivel szeretne élni.

A nap, amikor véget ért a házasságom: "Intim képeket találtam a mobilján, amiket nem nekem küldött"http://www.life.hu/csalad/20161018-a-nap-amikor-veget-ert-a-hazassagom-oszinte-vallomas-a-ferj-csalardsagarol.htmlVajon mikor jön el az a pont egy házasságban, amikor tudatosul a felekben, hogy a közös életük kisiklott, hogy tovább már nem tudnak együtt élni? Egy pillanaton múlik minden, vagy egy hosszú, fájdalmas folyamat eredménye? Család--Zabálnivaló: ez volt Mark Zuckerberg kislányának első szava!http://www.life.hu/csalad/20161020-zabalnivalo-ez-volt-mark-zuckerberg-kislanyanak-elso-szava-nagyon-cuki.htmlA Facebook-guru pici lánya kimondta az első szavát: ezt Mark Zuckerberg a közösségi oldalán tudatta a világgal. Család--Som-Balogh Edina sokszor sír mostanábanhttp://www.life.hu/csalad/20161020-som-balogh-edinat-erzekennye-teszi-a-terhesseg-sokszor-sir-mostanaban.htmlA Barátok közt egykori Kingája második babáját hordja a szíve alatt. Nagyon boldog időszakát éli, hiszen férje, kisfia Noel és a pocaklakó jelentik számára a mindenséget. Család--Nyílt levél egy közúti balesetet okozó érdektelen férfinakhttp://www.life.hu/csalad/20161018-nyilt-level-ay-kozuti-balesetet-okozo-erdektelen-ferfinak.htmlEgy édesanya mindig, minden körülmények között arra törekszik, hogy gyerekeit megóvja a bajtól, ezért talán nem is meglepő, sőt teljesen érthető olvasónk felháborodása. Egy minap elszenvedett közúti baleset után írta meg szerkesztőségünknek az alábbi levelet. Család--Lajcsi fényűző gyűrűvel jegyezte le újra a feleségét, Bogithttp://www.life.hu/csalad/20161020-galambos-lajos-ismet-eljegyezte-feleseget-bogit.htmlÖrök szerelme jelképeként újra eljegyezte feleségét Galambos Lajos, hiszen az utóbbi év megpróbáltatásai miatt nem tudott elég figyelmet fordítani kedvesére. Legutóbbi évfordulójukon éppen előzetes letartóztatásban volt, ezért ezúttal alaposan kitett magáért, hogy emlékezetes és romantikus legyen az esemény. Család--Brad Pitt eddig csak kétszer láthatta a gyerekeit, Maddoxot egyszer semhttp://www.life.hu/csalad/20161019-brad-pitt-szinesz-mar-ketszer-lathatta-a-gyerekeit-kiveve-maddoxot.htmlBrad Pitt és Angelina Jolie válására szeptember közepén derült fény, azóta a színész mindössze kétszer láthatta a gyermekeit. Maddoxszal azonban még nem találkozhatott a világsztár. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.