Rémes hangokkal indult A Nagy Duett - Cinthya Dictator is szabadulna a szenvedéstől

A Nagy Duett Cinthya Dictator Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator hangjától eltekintettünk volna és a jövőben is kibírnánk nélküle. Neki köszönhetően már az első adásban sikerült túlszárnyalni Hajdú Pétert.

Cinthya és duettpárja, Varga Viktor kettősét hallva fülbefogva menekültünk ki a szobából. Olyan élményt nyújtottak, mint az oviba a gyerekek, akik a sztárokat utánozzák, mint színpadképben, mint énekhangban, köszönjük, ebből többet nem kérünk!

"Meg kell dicsérnem Cinthya előadásmódját, aki azt fejezte ki, hogy megszabadulna már ettől a szenvedéstől" – utalt Tibi a hajmeresztő produkcióra.

"Keresem a szavakat, azt a gátlástalanságot…. régebben is úgy gondoltam rátok, mint a média Bonnie és Clyde-ja, ezt most megerősítettétek" – mondta Szulák Andrea.

A páros az UFO Tarzan dalára 24 pontot kapott.

Ki gondolta volna? Pachmann Péternek énekesi múltja is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-pachmann-peter-nem-eloszor-all-szinpadra-a-nagy-duettben.htmlNem teljesen idegen A Nagy Duett nem profi fellépőjétől az éneklés. A TV2 híradósának ugyanis volt már egy koncertturnéja.TV + SztárokOrigoVasárnap este végre A Nagy Duett! Neked melyik a kedvenc sztárpárod?http://www.life.hu/sztarok/20160410-a-tv2-a-nagy-duett-sztarparjai-szavazas.htmlVasárnap este újra visszatér a népszerű show-műsor a TV2 képernyőjére, méghozzá nem is akármilyen sztárokkal. Kíváncsiak várjuk, hogy ki ereszti majd ki a legjobban a hangját a színpadon.TV + SztárokOrigoFarm Vivien: Cintia és Dia már nem sokáig bírja szex nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-farm-cintia-mar-nem-sokaig-birja-szex-nelkul-mondja-farm-vivien.htmlA Farm harmadik kiesője Vivien reméli, hogy a párja megvárta kint, annak ellenére, hogy Sanyával aludt a párbaj előtti éjszakán. Arról is beszélt, hogy Cintia és Dia már nem nagyon bírják testi kapcsolat nélkül. TV + SztárokOrigoSarka Kata dögös fotójától még a férje lélegzete is elállt http://www.life.hu/sztarok/20160410-sarka-kata-dogos-fotojatol-meg-a-ferje-hajdu-peter-lelegzete-is-elallt.html Jól indult az este a Hajdú házaspárnál - legalábbis a kép erre utal, melyet a dögös édesanya osztott meg a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát is Kiss László tanította úsznihttp://www.life.hu/sztarok/20160409-demcsak-zsuzsat-is-kiss-laszlo-tanitotta-uszni.htmlA Mokkában beszélt először Demcsák Zsuzsa, hogy őt is Kiss László tanította úszni. Zsuzsa abban az időben semmilyen pletykát nem hallott, úgy gondolja, senki nem értesült a történtekről.TV + SztárokOrigoElképesztően vékony Ördög Nóra - Elstartolt a Kismenőkhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-elstartolt-a-kismenok-a-tv2-n-ordog-nora-es-tilla-vezeti.htmlSzombaton este elkezdődött a TV2 tehetségkutatója. A Kismenőket a vagy nagyon lefogyott, vagy csak régen láttuk Ördög Nóra és Tilla vezeti.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.